Clickmed
programare rapida la medic

Problema

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de apetri cu 15 ani in urma

Ma numesk enache ionut am 18 ani si am avut un conctat sexual neprotejat pt prima data k prietena mea apoi am avut niste intepaturi la nivelul testicolelor si o secretie alba galbuie urat mirositoare fara durei sau mancarimi akm am fost la medik dermato venerice si mia dat sa fak analize la sange kare au iesit bune apoi ma tratat de candidoza si nu aveam asa a spus si akm de la un timp nu mai simt penisul in erectie k alata data dureaza putin nu k inainte k erectii de durata de chiar 2 3 ore eram perfect akum nu mai ajun decat la cel mult16 min dak ma excita prietena deci nu mai este asa de durata k inainte !!!!! dak ma puteti ajuta k un sfat la telefon lasati numarul dak nu pe mail ????!!!! varog ajutatima!!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

iulian162 (acum 15 ani)

Buna, parera mea este k esti prea tanar sa crezi k te confrunti cu vreo problema, lasa timpul sa le rezolve pe toate, inceark sa nu te mai exciti foarte tare inaintea actului sexual, iar in timpul mai intrerupe poate functioneaza. BAFTA si mai scrie sa vedem cum au evoluat lucrurile.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iulian162
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iulian162
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
savannah41 (acum 14 ani)

buna!ma uimeste sa citesc ca ai avut o candidoza numai , pt. ca ea nu miroase urat si nici nu iti da probleme de erectie.ar fi bine sa mai mergi la un alt cabinet si sa refaci analizele si cu erectia mai mult ca sigur are de-a face experienta ta nu intocmai placuta de prima data.ai sa iti revii fara probleme, dar ce miroase de obicei urat este deja mai mult decat o candidoza pe care multe din femei o au.iti doresc toate cele bune si va merge ai sa vezi.ai grija la sexul neprotejat.iti spun din experienta mea la cei 41 de ani chiar o posed.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de savannah41
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de savannah41
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.