Clickmed
programare rapida la medic

Bebe in plan

Sarcina
Intrebare postata de Papusica32 cu 15 ani in urma

Ma gandesc si eu tot mai serios ca anul acesta sa raman insarcinata ...insa ...mi-e tare frica ...mai ales cand vad la TV fel de fel de cazuri ....de copii bolnavi ...imi e cam frica, si inainte de alua aceasta decizie as vrea sa stiu ce teste si analize ar trebui sa fac ca sa pot fi sigura, sau cel putin un pic mai sigura ca e ok sa fac un copil. Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bebe in plan"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

simona166117244 (acum 15 ani)

Buna,
Daca te gandesti sa faci un bebe nu-ti mai pune atatea intrebari si nu-ti mai fa atatea probleme. Asta ar insemna sa nu mai iesim din casa , sa nu ne cada ceva in cap......
Gandeste-te bine inainte sa faci bebelusul, pentru ca este un sufletel de care vei fi legata pe viata.
Si eu mi-am pus fel si fel de intrebari, m-am gandit al fel si fel de tampenii, dar bebelusul a aparut (sunt insarcinata in 18 sapatamani)si totul s-a schimbat. Nu-ti pot spune ce sentimente placute sunt cand simti bebelusul facand tumbe in burtica ta, sau cand il vezi la ecograf cat a mai crescut.
In ceea ce priveste analizele, daca ai un medic ginecolog el iti poate recomanda toate analizele care se fac; mie el mi-a spus ce am de facut. Sunt analize de sange ( toxoplasma, herpes, listeria, clamide, CMV, anti herpes, anti-virus rubeolos, etc) plus cele ginecologice.
Ideal ar fi ca si partenerul sa faca niste analize de sange.
Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona166117244
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona166117244
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
vlad26 (acum 15 ani)

Este normal sa iti faci griji pentru copilul pe care il vei avea. Iti vei face si mai mule griji atunci cand il vei avea de fapt. Responsabilitatile sunt mari si un copil schimba total viata pe care o ai acum. Cu toate acestea, cea mai mare satisfactie este sa-ti vezi copilul crescand. Mergi la medicul de familie, iti va recomanda un medic ginecolog (daca nu ai unul deja) si impreuna vor decide care sunt analizele necesare, premergatoare sarcinii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vlad26
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vlad26
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.