Clickmed
programare rapida la medic

Cresterea in greutate

Diete
Intrebare postata de daniela44 cu 16 ani in urma

Sotul meu are 1.78 si 68kg. Este foarte slab si oricat ar manca nu se ingrasa.Ii dau tot timpul vitamine si am grija sa nu-i lipseasca fructele si legumele din alimentatie.Stiti vreun regim de ingrasare? Mentionez, ca sotul meu este fumator.
Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cresterea in greutate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

cristina600 (acum 16 ani)

Sotul meu are 176cm si 64 kg.Mananca non stop insa nu pune un gram pe el.Singurul moment in care a reusit sa se ingrase a fost cand s-a lasat de fumat.Timp de 8 luni nu a mai fumat si s-a ingrasat in jur de 6 kg,pe care bineinteles ca le-a pierdut imediat in momentul in care s-a reapucat de fumat.Noi ne-am cam resemnat cu ideea...Important este ca nu are probleme de sanatate si ca probabil datorita firii lui energice nu se ingrasa.Momentan face sport(merge la o sala de forta) si desi nu are mai multe kg (ca si numar) arata diferit tocmai datorita faptului ca musculatura are o alta structura acum.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cristina600
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cristina600
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Ioana886463 (acum 16 ani)

ar putea fi o problema cu stomacul.ati facut ceva investigatii?unii nu se ingrasa datorita acestei probleme.ramane sa vedeti daca e ceva si ce anume.adresativa unui gastroenterolog

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ioana886463
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ioana886463
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrian488 (acum 16 ani)

salut sunt crisi .daca se lasa de fumat si respecta oraru mesei va lua in greutate asta am facut eu dar acum mam apucat iar de fumat si incep sa slabesc ca nu mai respect orele mesei

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrian488
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrian488
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Daniel15277165 (acum 16 ani)

Simplu sa se lase de fumat si as respecte orele mesei, nu neparat la ora fixa, cu aproximatie. Si sa nu piarda noptile pentru ca somnul de noapte este un factor important al metabolismului si pentru refacerea sistemului nervos. In medie trebuie sa dormim cam 8 ore pe zi intre 22\23 - 7\8. Sanatate si numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Daniel15277165
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Daniel15277165
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.