Clickmed
programare rapida la medic

Angina pectorala

Boli de inima Angina
Intrebare postata de daniela615122207 cu 15 ani in urma

Buna am o intrebare in urma cu 4 luni am avut o durere puternica in piept si mi-au amortit ambele maini mau internat in spital si mi-au facut un rand de analize mi-au facut cataterism si mi-au pus stend sunt fumator si cat la suta rezista un stend la fumator?am 33 de ani si 57 kg imi puteti spune cauza?din ce cauza am ajuns sa imi puna stend?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Angina pectorala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

(acum 15 ani)

Buna,

Atacul de inima (manifestat prin durere puternica in piept si amortirea membrelor superioare) apare atunci cand se blocheaza artera care furnizeaza oxigen la muschii inimii.

Implantul de stent este o procedura terapeutica cardiaca care are ca scop deschiderea arterelor blocate si imbunatatirea circulatiei sangelui catre inima.
Ti s-a facut acest implant pentru a opri sau impiedica atacurile de inima, deoarece ceea ce ai descris tu este un atac se inima.
Fumatul este un risc pentru orice cardiac; cred ca nici n-ar trebui sa mai pui astfel problema ci sa-ti dai seama ca sanatatea este mai importanta decat placerea de a fuma! De asemenea, este interzis si consumul de alcool, cafea, ciocolata in exces.
Cauzele pentru care ai ajuns in aceasta situatie ar putea fi:
- nivelul crescut de colesterol;
- fumatul!!
- predispozitia spre boli de inima;

Ceea ce trebuie sa faci in continuare este sa renunti definitiv la fumat si la alcool si sa-ti controlezi tensiunea sangelui si nivelul colesterolului!

Multa sanatate!

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
rodica109119930 (acum 15 ani)

buna!

iti pot povesti un caz asemanator al unui barbat de 50 de ani, fumator, cu o viata destul de agitata (om de afaceri), alimentatie dezechilibrata, care a facut un infarct miocardic si caruia i-a fost implantat stent coronarian si la care situatia era atat de grava ca medicii l-au propus pentru operatie de by-pass coronarian.

omul s-a lasat de fumat, a inceput sa faca eforturi sa slabeasca si sa manance sanatatos, sa faca mai multa miscare si pe langa toate acestea a folosit si anumite suplimente nutritive, pe langa tratamentul recomandat de medici, care l-au ajutat foarte mult sa se recupereze.

a folosit Flavin7, vitamina C ester si le foloseste in continuare, si dupa vreo 6 luni de utilizare, cand a fost la medicul cardiolog care il ingrijea, acesta i-a spus ca nu mai are nevoie de operatie, mirandu-se ca el si-a revenit atat de repede.

mai multe despre aceste produse poti gasi pe www.flavin7.ro

cu respect, Dr. Adelina Gutan, Centrul Naturist de Evaluare a Sanatatii SERAFIM-Bucuresti, www.centrunaturist.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de rodica109119930
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de rodica109119930
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
daniela615122207 (acum 15 ani)

am incercat cu multe feluri de medicamente sa ma las de fumat si nu am reusit ma puteti ajuta ?va multumesc anticipat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de daniela615122207
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de daniela615122207
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

sunt tanar si uimit de aceasta afectiune,nu stiu ce sa mai fac pt a scapa de durere

Intrebare postata acum 15 ani in Infarct.

am insufcienta mitrala gr.3 am dureri de inima foarte des.mi s-a recomandat reconstructia valvulara ansa mi s-a spus ca nu se poate face in tara iar costul acestei interventi in strainatate este de...

Intrebare postata acum 16 ani in Infarct.

Va rog sa-mi spuneti daca ar putea atacul de panica,in cazul in care nu ai date despre persoana in cauza,sa te faca sa te gandesti la un infarct miocardic si cum le poti diferentia.

Intrebare postata acum 16 ani in Infarct.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.