Clickmed
programare rapida la medic

Vreau sa slabesc

Diete
Intrebare postata de gina72 cu 15 ani in urma

Sunt noua pe acest site, dar am urmarit multe din mesajele voastre pe forum....vreau sa slabesc dar nu am gasit o dieta care sa ma avantajeze....in urma cu un an si jumatate m-am lasat de fumat si de atunci m-am ingrasat in jur de 13 kg si nu le mai pot da jos.....daca a incercat cineva vreo dieta vrea sa mi-o recomandat si mie. multumesc! Alina

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vreau sa slabesc"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

rodica109119930 (acum 15 ani)

Buna ziua,
Cele 13 kg nu trebuie sa va inspaimante caci sunt usor de dat jos, cu conditia sa fiti hotarata. Faptul ca ati renuntat la fumat este exceptional si merita sa il secondati de o transformare a dietei dvs de viata(nu numai a celei alimentare). Am paecurs de curand o asemenea transformare (o scadere ponderala remarcabila) si am realizez cat este de pretioasa. Intrucat nu ati specificat nici varsta, nici starea de sanatate, v-as invita la cabinetul nostru, pentru a cunoaste o serie de detalii referitoare la starea dvs clinica, caci numai astfel putem concepe un program de slabire adecvat si eficient. Nu este deloc indicat ca dietele sa fie doar alimentare (epuizeza inutil organismul) si nici facute dupa ureche. Programele de slabire sunt individuale si personalizate la necesitatile fizio-patologice ale persoanei, si de asemenea ele trebuie monitorizate. Pe baza experientei acumulate personal, pot elabora un astfel de program care sa va ajute intr-un mod eficient sa scapati de kg nedorite intr-un timp foarte scurt, daca sunteti decisa.
Cu stima, dr Rosu C, telefon pentru detalii si programari: 0732144497

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de rodica109119930
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de rodica109119930
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
gina72 (acum 15 ani)

multumesc pentru incurajari....am 26 de ani si 1.76 inaltime daca ati putea sa ma ajutati ar fi excelent....in legatura cu venirea la cabinetul dumneavoastra, as veni cu cea mai mare placere numai ca eu sunt din Rm. Valcea si ar fi putin mai greu...multumesc inca odata! Alina

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gina72
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gina72
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona546 (acum 15 ani)

pe mesenger putem vorbi de cum se poate slabi si pastra greutatea

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona546
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona546
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
crina (acum 8 ani)

Imi doresc si eu sa slabesc .. Am 18 ani si greutatea mea e exagerata 65 kg .. Am 1,64 .. Ma scufund .. Nu mai suport nu stiu ce sa mai fac toti fug de mine .. Imi doresc sa fiu mai sp***a cu 6 kg atata .. Ajutati.ma si pe mine :((

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
aaa

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.