Clickmed
programare rapida la medic

Buna

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Siminel cu 15 ani in urma

Cam de 2 luni incerc sa raman gravida,am fost la un control ginecologic si a zis ca nu am nimik probleme, mi-a dat sa iau duphaston,augmentin si indometacin ..... sa iau 5 zile tratamentul asta incepand cu a 5-a zi de ciclu.... mi-s zis ca ar trebui sa raman dupa 3 luni de tratament...stiti ceva de tratamentul asta?....ati incercat cumva?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

loredana85120210 (acum 15 ani)

daca ai folosit contraceptive, se poate ca durata de timp in care poti ramane insarcinata sa varieze;poti ramane imediat sau mult mai tarziu, de aceea trebuie sa va iubti in continuare.Cat despre tratament, a fost prescris in urma unor analize?, daca nu trebuie sa faci un examen citologic si un papanicolau,probabil ai vreo infectie,eu duphastonul l-am luat pt a preveni avortul spontan. multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de loredana85120210
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de loredana85120210
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Siminel (acum 15 ani)

am luat rigevidon vreo 6 luni dar am un an de cand nu mai iau,mi se reglase ciclul cam de 7 luni si am avut o intarziere mare de pe 18 septembrie pana pe 6 noiembrie,pe 28 noiembrie mi-a venit a doua oara luna aia,nu mi-a facut analize decat control, a zis ca poate nici nu am ovulatie ca sunt mai plinuta,a fost primul meu consult ginecologic si am ramas cu traume sincer,i-am zis ca am mai facut ecografe la altii si s-a enervat rau.....eu ca sa-mi vina pe 6 noiembrie ciclu am luat vreo 4 zile duphaston...acum nush de ce mi-a dat duphaston,am mai citit ca probabil ajuta sa ovulatie...chiar nu stiu ce sa zic si sunt si la inceput in problemele astea si singer ginecologul este cel mai mare cosmar al meu.....ms de raspuns mery29g...te pup

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Siminel
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Siminel
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.