Pui cu ciuperci si sos alb

Puiul cu ciuperci si sos alb este o reteta perfecta pentru pacientii diagnosticati cu diabet zaharat de tip 2, fiind o sursa grozava de proteine si nutrienti esentiali pentru sanatate:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Asezoneaza bucatile de pui cu sare si piper si prajeste-le 5 minute, pe fiecare parte, intr-o tigaie incinsa cu ulei. Scoate puiul si adauga ciupercile la sotat, timp de 8 minute sau pana cand se inmoaie ori se rumenesc usor. Adauga 3/4 din cantitatea totala de supa si pudra de usturoi. Lasa totul sa fiarba cam 8-10 minute, pana cand supa scade la jumatate.

Intr-un bol separat, amesteca faina cu supa ramasa si faina. Topeste untul intr-o tigaie separata si adauga amestecul de supa cu faina. Amesteca permanent, pana cand sosul se ingroasa, apoi asezoneaza-l cu sare si piper.

Serveste puiul cu garnitura de ciuperci si sos alb pe deasupra.