Firme medicale

Vitreum

Vitreum

Prezentare Vitreum

Vezi toata descrierea

Clinica de Oftalmologie Vitreum ofer─â toat─â gama de servicii oftalmolofice printre care se enumera:operatii cataracta, operatii glaucom, tratamente dezlipire de retina,chirurgie refractiva laser,tratament retinopatie diabetica, endoscopie oculara.

Clinica de Oftalmologie Vitreum î┼či propune prin intermediul doctorului Levai Lehar ┼či al echipei sale, s─â aduc─â în medicina oftalmologic─â tehnici ┼či echipamente de ultim─â genera┼úie în România.

Centrul Oftalmologic Vitreum vine în sprijinul a cât mai multor pacien┼úi oferind servicii medicale oftalmologice de cel mai înalt nivel, atât prin prisma profesionalismului cu care se desf─â┼čoar─â actul medical cât ┼či prin prisma tehnologiei de vârf de care clinica Vitreum beneficiaz─â.
Experien┼úa ┼či pasiunea pentru oftalmologie a doctorului Levai Lehar au stat la baza înfiin┼ú─ârii acestei clinici.

Dorim s─â oferim pacien┼úilor no┼čtri confortul, siguran┼úa ┼či satisfac┼úia unui act medical bine efectuat, fapt pentru care avem în dotare aparatur─â complex─â ┼či performant─â:

 • Autokeratorefractometrul Huvitz, aparat utilizat pentru inregistrearea dioptriilor, date preluate automat de foropterul Huvitz.
 • Foropterul automat si combina oftalmologica Huvitz ne asigur─â precizia înregistr─ârii acuit─â┼úii vizuale. Metoda clasic─â de schimare manual─â a ramei ┼či lentilelor este acum înlocuit─â de aparatura modern─â automat─â care transmite datele înregistrare de refractometru direct c─âtre foropter.
 • ICare aparat performant de inregistrare a presiunii intraoculare, extem de util in urmarirea glaucomului.
 • Plus Optix, acest aparat ne permite înregistrarea de la distan╚Ťa de 1 m a acuit─â┼úilor vizuale la copii.
 • Angiofluorograful computerizat ┼či Camera foto pentru fotografii de fund de ochi, ambele extrem de importante pentru retinopatia diabetic─â ┼či alte afec┼úiuni retiniene.
 • Biometrul Quantel Medical cu ajutorul c─âruia se calculeaz─â puterea cristalinului artificial care trebuie implantat în ochiul pacientului operat de cataract─â
 • Ecograful ocular Quantel Medical
 • Camp vizual computerizat cu ajutorul caruia se poate urmari evolutia glaucomului.
 • Laser fotocoagulator Pure Point, indispensabil in tratamentul retinopatiei diabetice avansate.
 • Topograful cornean Zeiss foarte important în chirurgia refractiva pentru diagnosticarea unor vicii ascunse sau incipiente ale corneei.
 • Tomograful prin coeren┼ú─â optic─â OCT, foarte important pentru diagnosticarea ┼či urm─ârirea degenerescen┼úei maculare ┼či a altor afectiuni retiniene.
 • Microscopul operator LEICA, aparat de ultima generatie cu ajutorul caruia se desfasoara o mare parte din interventiile chirurgicale.
 • Constellation –ALCON cel mai performant aparat existent la ora actual─â în chirurgia oftalmologic─â prin intermediul c─âruia deservim chirurgia polului anterior, cataracta, una din cele mai frecvente afec┼úiuni oftalmologice ┼či a polului posterior, dezlipiri de retin─â, traumatisme oculare, hemoragii vitreene, corp str─âin, etc
 • Laserul Excimer ZEISS destinat trat─ârii viciilor de refrac┼úie (miopia, hipermetropia, astigmatismul) produs de firma german─â Zeiss.
 • Endoscop ocular Endo Optics – Endoscopia oculara este utilizata in tratamentul chirurgical al pacien╚Ťilor cu glaucom oferind cea mai rapida si usoara interventie pentru aceasta afectiune. Endoscopia oculara este de asemenea utilizata in patologii complexe de pol posterior, ale retinei. Endoscopul ocular este un sistem avansat cu tripla functie, cea de laser, iluminare si de vizualizare.
 • Melag aparat de sterilizare a instrumentelor chirurgicale de cea mai inalt─â performan╚Ť─â.

Clinica dispune de asemenea si de sistem propriu de sustinere a energiei electrice in timpul operaţiilor, in cazul intreruperilor/caderilor de curent.

Datorita dotarii Clinicii Vitreum cu tehnologie de ultima generatie, completa si complexa si a personalului specializat, putem acoperi o plaja vasta a patologiei oculare.

Vitreum

SATU MARE

Satu Mare

Adresa: Strada Ady Endre nr 11, Satu Mare

Tel: 0261716459

E-mail:

Web: https://vitreum.ro/

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
Inchis
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!