Firme medicale

Magazinul Nutricor

Magazinul Nutricor
Reabilitare nutritionala si fizica. Produse de nutritie, ingrijire, recuperare medicala.

Prezentare Magazinul Nutricor

Vezi toata descrierea

Magazinul Nutricor este cel mai cunoscut magazin cu produse de nutritie clinica. Situat intr-o zona centrala a Bucurestiului este foarte aproape de Dvs., fie ca veniti cu metroul sau cu alte mijloace de transport in comun, fie ca veniti cu masina personala. Insa, produsele noastre ajung la Dvs. la fel de usor din magazinul online www.nutricor.ro.

La noi puteti comanda diverse formule alimentare pentru managementul dietetic al pacientilor cu diverse afectiuni medicale, malnutriti sau avand risc de malnutritie. Aceste alimente sub forma de pudra sau gata preparate in forma lichida, ofera necesarul nutritional corespunzator diverselor regimuri alimentare impuse de boala. In functie de diagnostic, puteti alege direct din magazin produsele indicate, insa va sfatuim sa intrebati medicul curant inainte de a incepe o dieta.

Adaugati usor comenzii Dvs. produse de ingrijire, in cazul curelor de radioterapie si chimioterapie, precum si produse de ingrijire la domiciliu.

Alegeti categoria de produse pentru recuperare medicala pentru a comanda glezniere, genunchere, ciorapi de compresie, orteze pentru mana, pentru gat, talonete, atele, kinesiotape s.a.

In categoria dispozitive de mers, puteti comanda carje, fotolii rulante, bastoane, rolatoare s.a.
Intrati si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/nutricor pentru a vedea ultimele noutati in domeniul terapiilor medicale si sfaturile noastre la intrebarile altor pacienti. 

Pentru a solicita kinetoterapie si fizioterapie la domiciliu, va rugam sa ne trimiteti un email cu detalii, in vederea programarii.

Daca doriti informatii suplimentare, va raspundem pe adresa de email: [email protected] sau la telefonul: 0752 096 967.

Magazinul Nutricor

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Cal. Grivitei 107-109, Bl. B, parter, A30, Sector 1

Tel: 0752096967

E-mail:

Web: https://magazin.nutricor.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
Inchis
M
9:00-17:00
D
Inchis
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!