Coronavirus Update

Comentarii Dr. Mihnea George Orghidan

 • Utilizator21598609582
  Utilizator2159860958
  2
  Postat acum 9 luni si 17 zile

  Un om de milioane-desi nu am fost pacienta sa, m-am nimerit sa fiu operata de 2 ori cand era de garda, un doctor si un profesionist deosebit, care stie sa iti ridice moralul intr-un mod absolut incredibil, extrem de respectuos si daruit profesiei sale-felicitari dansului si familiei care l-a educat de asa maniera. ma bucur ca am avut o asemenea sansa sa pot sta de vorba si sa ma sfatuiesc cu dansul chiar daca nu ii eram pacienta.

 • Monica
  Monica Postat acum 5 ani si 4 luni

  Un medic extraordinar !!! in primul rand un om deosebit si un specialist desavarsit !!! recomand cu incredere !!!

 • mircea
  mircea Postat acum 5 ani si 4 luni

  Un medic prost lipsit de caracter

 • vasilescu adrian
  vasilescu adrian Postat acum 5 ani si 9 luni

  Un medic de un caracter ce rar poti intalni ca si calitate de om,un om in slujba sanatatii,mii de multumiri dumneavoastra si tuturor medicilor care de multe ori fac eforturi supraomenesti pentru a salva vieti,multumesc de asemenea tuturor medicilor si cadrelor medicale de la-marius nasta-care dau dovada de profesionalism desavirsit!

 • nelu cozmean
  nelu cozmean Postat acum 7 ani si 10 luni

  Pentru buna reusita a operatiei,aduc mii de multumiri doctorului mihnea orghidean si echipei sale.
  numai urari de bine si reusite depline in continuare.

 • claudia
  claudia Postat acum 7 ani si 11 luni

  Un medic deosebit am fost operata de dinsu in anul 2005 de chist hidatico operatia a decurs bine in toti anii acestia,nu am avut probleme.din pacate acum se pare ca am probleme din nou. [...] - comentariu moderat de admin

 • Cazaceanu Gabriel
  Cazaceanu Gabriel Postat acum 7 ani si 11 luni

  Un medic foarte bun. am mers la el in urma referintelor bune gasite pe net. mi-a explicat foarte bine cazul meu si m-a facut sa am incredere in el. m-a operat de bronsiectazii si acum totul este in regula. multumesc d-lui doctor.

 • Adriana P.
  Adriana P. Postat acum 8 ani si 6 zile

  Un medic exceptional! din fericire tatal meu a ajuns la el inainte de a fi prea tarziu si domnul doctor i-a oferit sansa de a-si continua viata!!! nota 10!

 • Eli Maruta
  Eli Maruta Postat acum 8 ani si 2 luni

  Un om de care are nevoie orice bolnav. calm, intelegator, comunicativ. pacat ca ajungem prea tarziu la el cand boala este deja avansata.

 • Lutia
  Lutia Postat acum 8 ani si 3 luni

  M-a ajutat in 2 situatii dificile,in 2009 cand am avut un pneumotorax si am fost la un pas de moarte si in ianuarie 2013 cand am avut o nevralgie intercostala si nu mai puteam respira deloc si m-a tratat cu multa rabdare intr-un timp foarte scurt. am putut sa-mi reiau activitatea la 2 zile dupa operatie, ceea ce pentru mine a fost un lucru impresionant.

Pag 1 din 2

Inapoi la Dr. Mihnea George Orghidan