Coronavirus Update

Comentarii Medic Primar Oftalmolog Mihai Pop

 • camelia
  camelia Postat acum 5 ani si 9 luni

  Un medic extraordinar!

 • Larisa denesan
  Larisa denesan Postat acum 6 ani si 11 luni

  Am fost operata la dr prof mihai pop in mai 2014. au trecut cateva saptamani de la operatie si inca nu stiu rezultatul. la controlul post operator mi s au masurat dioptriile dar nu am primit rezultatul. am mai fost la un control ulterior dar mi s a spus ca dioptriile nu s au stabilizat, sa am rabdare ca vor mai scadea, ceea ce eu nu cred. vad aproape la fel de rau cu ochiul operat. despre vision clinic ce pot sa va spun? dl prof dr. foarte cumsecade, profesionist dar cam sictirit. iar despre doamnele de acolo, le doresc sa aiba parte si ele, si copiii lor de aceeasi primire pe care am gasit o eu la clinica lor minune. doar gandul ca voi vedea mai bine m a facut sa ma abtin.

 • Adi Olteanu
  Adi Olteanu Postat acum 7 ani si 28 zile

  Cel mai bun doctor oftalmolog din tara.preturi acceptabile,servicii foarte bune,calitate si profesionalism.toti cei care nu reusesc la alti doctori ajung la dansul

 • george marinescu
  george marinescu Postat acum 7 ani si 1 luni

  Multumesc dl-ui prof. dr. mihai pop pentru redarea vederii in urma operatiilor la ambii ochi afectati de cataracta (ochiul drept cu cataracta veche bruna) si ii doresc multa sanatate si putere de munca sa poata sa redea vazul si altora la fel de bine cum a reusit sa ma ajute pe mine. au trecut aproape 2 sapatamani de la ultima operatie si vad foarte bine.

 • Daniel Herghelegiu
  Daniel Herghelegiu Postat acum 7 ani si 4 luni

  Am fost operat de dumnealui pe 5 decembrie 2013 de astigmatism miopic inegal diferenta la ochi era foarte mare,multumit de operatie si de cum am fost tratat in clinica acum vad foarte bine dupa prima luna,pot spune ca nu mai port ochelari nu mai am nevoie de ei vi-l recomand ! un specialist pe care multe spitale si clinici particulare din multe tari cred ca si l-ar dori,am avut retineri si putina frica dar increderea avuta mi-a fost de folos,multumesc dle doctor pop ,

 • Vatra Alexandru
  Vatra Alexandru Postat acum 7 ani si 5 luni

  Este un doctor foarte bine pregatit , ma operat la ochil drept de cataracta aveam doar 7 ani ,nici un doctor nu mia dat nici o sansa ca o sami recopar vederea. el a fost singurul care ma ajutat si acum vad foarte bine. ii urez multa sanatate!!

 • delia
  delia Postat acum 7 ani si 7 luni

  Dl. dr. mihai pop pot sa spun ca mi-a schimbat viata. la 26 de ani vedeam doar 25% din cat vede un om normal, conform consultului facut de catre domnia sa. am avut hipermetropie forte la ambii ochi, plus un ochi ambliop forte. dupa multe consultatii avute inclusiv in strainatate mi s-a spus ca nu am nici o sansa sa vad mai bine. dl. dr. pop mihai, in clinica sa, a fost cel care mi-a negat diagnosticele puse de clinicile anterioare si mi-a facut dublu implant de cristalin in ambii ochi, o operatie dificila si cu riscuri. de la ochelarii super grei cu dioptrii pana la 20 la ochiul ambliop, am ajuns la un ochelar lejer de lectura, de 1,5, iar pe strada nu am nevoie de nici un fel de ochelar. am 36 de ani si datorita acestui doctor de 10 ani am putut avea o viata normala, schimbata cu 180 de grade dupa operatiile facute de dumnealui, am o vedere mult mai buna si capacitatea de a putea avea activitati normale (lectura, scris, condus etc). nu o sa am niciodata cuvinte de multumire suficiente pentru acest medic, si il recomand cu caldura tuturor celor care chiar au probleme reale de vedere, nu doar mofturi estetice. este un doctor exceptional, cu un comportament impecabil, cu o tinuta medicala ireprosabila! ii doresc multa sanatate!

 • Andrei Silviu
  Andrei Silviu Postat acum 7 ani si 11 luni

  Am fost operat acum 4 ani de domnul profesor pop mihai avand dioptrii 3.25 si 3.50. domnul profesor s-a comportat foarte frumos cu mine pe tot timpu "colaborarii" noastre iar rezultatele au fost extraordinare! desii sunt foarte sensibil in zona ochilor si i-am facut ceva greutati in timpul operatie, domnul profesor a avut rabdare cu mine fiind foarte calm si vorbind cu mine pe tot timpul operatiei. mi-a fost recomandat de mai multe rude care lucreaza in cadrul m.a.i. ca fiind un doctor extraordinar fapt care s-a si adeverit! il recomand tuturor, desii este foarte ocupat merita sa atepti 2 saptamani cat am asteptat eu programarea.

 • cioaca petre
  cioaca petre Postat acum 8 ani si 3 luni

  Sunt operat de dm,prf,dcr,pop mihai de transplant de cornee in anul 1986 la sp militar la un ochi si ca la clinica la urmatorul ochi in anul 1987 ,aveam probleme mari cu vazul nu cunosteam pe cineva de la 10 metridecit de pe voce,si tin sai multumesc dm , prf ,dr ,pe atunci fiind un pusti de 9 si 10 ani si tin sai multumesc si sai dea dumnezeu multa sanatate ,pe unde merg si ajung la vre-o manastire ma rog pentru sanatatea dinsului si a dn, dr, albulescu care ma indrumat la dinsul,astaji am 35 de ani si vad ca un om normal.va multumesc dm prf dr si va urez multa multa sanatate si putere de munca de a face multe persoane fericitein viitorul dumneavoastra profesii ,si as dri daca se poate un numar de tel de contact. va multumesc.

 • ruda pacient
  ruda pacient Postat acum 8 ani si 3 luni

  Bunica mea a fost acum 2 ani la domnul doctor si sa operat de cataracta la ochiul stang , cu care nu vdea aproape deloc , nu deosebea decat lumina de intuneric si putine culori . domnul mihsi pop s-a comportat foarte frumos cu ea si in aceasi zi sa intors acasa doar cu pansamentul . in timp ce manca i sa dezlipit putin si a vazut culorile si a exlamat: astea sunt culorile pe care le vedeti si voi?...in acel moment parca sa nascut a doua oara , veda perfec....vil recomand pe domnul doctor mihai pop din tot sufletul .

Pag 1 din 2

Inapoi la Medic Primar Oftalmolog Mihai Pop