Coronavirus Update

Comentarii Dr. Calin Dobos

 • ancuta
  ancuta Postat acum 5 ani si 8 luni

  Un adevarat profesionist, dedicat meseriei sale ,am avut 3 interventii si as apela oricand si pe viitor, deoarece mi-a castigat increderea inca de la prima operatie prin rezultatul obtinut dar si prin atentia si sprijinul acordate in perioada de vindecare. multumesc si recomand cu drag.

 • Bogdan
  Bogdan Postat acum 5 ani si 10 luni

  Un doctor exceptional

 • ionut
  ionut Postat acum 5 ani si 10 luni

  Medic bun

 • Roxana T.
  Roxana T. Postat acum 6 ani si 1 luni

  Inca recomand oricarei persoane care se gandeste la o operatie estetica sa mearga la dr dobos. am avut o rinoplastie si implant mamar, ambele finalizate cu succes si dupa 3 ani inca sunt multumita de rezultate, ca la inceput. dr dobos este un profesionist, voi apela la el oricand o sa am nevoie.

 • BURDUCEA MARICELA
  BURDUCEA MARICELA Postat acum 6 ani si 2 luni

  am avut placerea de a-i solicita domnului dr. dobos, o consultatie,si pot sa va confirm faptul ca am plecat cu o foarte buna imagine si parere despre experienta si profesionalismul de care da dovada domnul dr,...asa, ca apelez cu ea mai mare incredere la dumnealui. multumim ca sunteti acolo pentru noi.

 • alexandra
  alexandra Postat acum 6 ani si 8 luni

  Buna ziua! de o luna de zile ma doare in partea dreapta sub coasta , ma ia durerea si in spate si in fata , dar nu stiu de ce! dimineata cand ma trezesc si ma dau jos din pat ma ia putin durerea si imi trece , si mai ales ca dupa ce termin treaa de facut prin casa ma pun in pat si ma ia durerea rau de tot si dabia pot respira de durere...va rog sa imi spune-ti ce inseamna asta?? .............

 • BURCIU MARIANA VERONICA
  BURCIU MARIANA
  VERONICA
  Postat acum 6 ani si 10 luni

  In ciuda zvonurilor ce tot apar, ce va pot spune despre domnul doctor dobos este ca acum cativa ani in urma am apelat la dansul pt o interventie la sani, mai exact un implant cu silicon.nu am avut nici o problema niciodata, sunt foarte fericita pt ca am facut alegerea perfecta atat eu cat si prietenele mele care la randul lor au apelat la dumnealui. iar pt urmatoarea interventie cu siguranta m/as reantoarce la dumnealui. va multumesc.

 • Uleia Ruxandra
  Uleia Ruxandra Postat acum 7 ani si 6 luni

  As mai apela oricand la dansul. e profesionist!

 • oana
  oana Postat acum 8 ani si 2 luni

  Eu am fost multumita de interventia dr dobos,am o rinoplastie si o marire de buze,ii multumesc si cred in continuare k este un medic bun

 • Andreea -Cristina
  Andreea -Cristina Postat acum 8 ani si 8 luni

  The best!dr.dobos este un adevarat profesionist,un caracter deosebit,onest si un om de milioane!mergeti la el cu inima deschisa!m_am operat la dr dobos acum 3 luni si as mai face_o cu toata increderea.merita din toate punctele de vedere:calitate,pret si nu in ultimul rand importanţa si atentia deosebita pe care o acorda fiecarei persoane .este cel mai bun!pe aceasta cale îi mulţumesc pt tot!!

Pag 1 din 4

Inapoi la Dr. Calin Dobos