Coronavirus Update

Comentarii Dr. Catalin Copaescu

 • Utilizator21564411217
  Utilizator2156441121
  7
  Postat acum 2 ani si 1 luni

  Buna dimineataq este un medic extraordinar domnu doctor copaescu pe mine m-a operat la stomac de hernie hiatala si ma simt foarte bine. pe domnul doctor copaescu il recomand la toti prietenii mei. un doctor cu vasta cultura medicala im chirurgia laparoscopica. multumesc domnul doctor sa va tina dumnezeu sanatos.
  roxana zori

 • Utilizator21560758458
  Utilizator2156075845
  8
  Postat acum 2 ani si 3 luni

  Un adevarat profesionist, un om deosebit! un muscelean ce merita tot respectul!

 • Bojan Carmen Alina
  Bojan Carmen Alina Postat acum 4 ani si 1 luni

  Bun ziua,domnule doctor,asi dori ca sa aflu o opinie pentru problema cu care ma confrunt.sunt o persoana de 37 ani si sunt bolnava de epilepsie,iar mai nou mau gasit cu 3 fibroame uterine de 3 cm,6 cm si respectiv 7 cm.iar doctorul meu neurolog nu-mi semneaza scrisoarea medicala pt a ma putea opera,iar la cine am mai fost...un alt medic neurolog mi-a zis ca exista un tratament naturist adus din america cu care ma pot vindeca.am citit si pe net ca se poate scapa si cu tratament naturist si cu leustean.dumneavoastra ce ma puteți sfatui?

 • iliana
  iliana Postat acum 4 ani si 11 luni

  Acest om a facut si face minuni. n doar prin profesionalism, ci si prin atitudine si disponiblitatea de a explica si de a incuraja pacientul. si implicit, toti oamenii din echipa lui ii sunt pe potriva. am citit ceva despre spitalul ponderas care intra in reteaua regina maria, sper sa nu se schimbe nimic in echipa doctorului copaescu odata cu aceasta miscare, pentru ca ar fi pacat.

 • Birzan C.
  Birzan C. Postat acum 5 ani si 5 luni

  Vreau sa multumesc pe aceasta cale, domnului doctor bogdan smeu, sa le doresc tot binele din lume, dansului si echipei care mi-au acordat asistenta pe timpul spitalizarii, pentru tot ce au facut pentru mine. le doresc multa sanatate si putere de munca ca sa poata opera cu succes si alti pacienti. modul in care am fost primit, consultat, raspunsurile primite la intrebarile ridicate de mine, mi-au dat speranta ca am gasit aici un loc ideal pentru sanatatea mea, precum si medicii de care aveam nevoie. felul in care mi-au vorbit si explicat, mi-au dat incredere reusitei operatiei. faptul ca operatia mi-a reusit m-a determinat sa cred si sa am convingerea ca doctorul smeu, desi foarte tanar,este un un bun chirurg, un om de mare viitor si profesionalism, un mare noroc pentru oamenii cu probleme de sanatate.
  multumesc de asemenea, directorului acestei unitati sanitare, prof. dr. copaescu, pentru tot ceea ce a realizat cu acest spital, dand dovada de clare si reale capacitati manageriale.
  va multumesc tuturor inca o data si va sunt profund recunoscator pentru toate aceste fapte medicale!
  cu stima si respect,

 • gratiela
  gratiela Postat acum 5 ani si 6 luni

  Este un chirurg exceptional care m-a operat acum cativa ani, dar si pe sora mea anul acesta.
  asa ca vorbesc din experienta recenta din familie, nu de cea de acum 4 ani. timpul de asteptare nu este de cateva luni, ci de cateva saptamani, bineinteles n functie de urgenta si gravitatea cazului.
  iar pretul...sanatatea este nepretuita. oricum, cine zicea ca la stat este gratuit, ei bine nu este. o operatie bariatrica la un spital de stat este 3000 de euro oficial, plus ce mai dai pe langa.....fara 4500 de euro nu scapi (chirurgul, mana a doua, anestezistul, asistentele, etc, etc). iar riscul de infectii intraspitalicesti , este urias.
  iar la spitalul ponderas este 5000 de euro. fara nimic pe langa, conditii super, pleci acasa in trei zile.
  asa ca, ....fara cuvinte!

 • Adrian
  Adrian Postat acum 6 ani si 4 luni

  Un om si un medic deosebit!

 • Carmen Popa
  Carmen Popa Postat acum 6 ani si 4 luni

  Este cel mai bun in domeniul lui, iar spitalul pe care il conduce este singurul centru de excelenta in chirurgie bariatrica din sud-estul europei. asa ca, de ce se discutam despre bani? intotdeauna cei mai buni sunt si cei mai cautati si recompensati, din toate punctele de vedere. iar diferenta dintre spitalul ponderas si un spital de stat (sf ioan de exemplu) este ca de la cer la pamant. iar la ponderas in pretul operatiei intra toate analizele, toate materialele, toate medicamentele, spitalizarea, mancarea si tot ce implica o operatie de la plecatul de acasa pana la intoarcere. daca ati pune pe o hartie cat ait da in alta parte (pe bucatele) si cat este la spitalul ponderas, veti vedea ca diferenta nici macar nu este atat de mare....

 • George Marinescu
  George Marinescu Postat acum 6 ani si 5 luni

  Ințeleg pe deplin frustrarea celor care nu iși permit costul unei operații dar trebuie ințeles ca un astfel de proiect medical este foarte costisitor și intreaga investiție a fost finanțata prin credite bancare care trebuie rambursate.
  pentru inceput este bine ca acest proiect medical a aparut și sper din tot sufletul sa și reziste și sa se poata dezvolta. sistemul de asigurari medicale este cel care nu are soluții viabile pentru finanțarea unor servicii medicale de calitate in acest moment dar sunt convins ca lucrurile se vor imbunatați in viitor și vor fi din ce in ce mai multe persoane care vor avea acces la astfel de servicii medicale.

 • frei_herr
  frei_herr Postat acum 6 ani si 5 luni

  Pentru euglena bok-o-trofa care are nesimtzirea sa afirme "...la cati bani a-ti bagat in voi sa va ingrasati operatia e o nimica toata":
  ai idee, dobi, ca peste 60% dintre cei cu obezitate morbida nu au ajuns in situatzia asta pt. ca s-au imbuibat ci pt. ca sufereau de sindroame metabolice dobindite, aveau alte boli grave sau au luat chiar medicamente care i-au dus in situatzia asta?!?
  cit de menernic sa fii oare?...
  p.s.: "eminentza", poate unu'''' de-alde tine are leafa de multe zeci de milioane de lei/luna (judecator, bok cu ochi la vreo multinatzionala de - ooops! - fast-food sau ''''abonat'''' la contracte cu statul) si are de unde sa plateasca cam 8000 de euro operatzia. e bine sa stii, i-nestimabile homuncul, ca imensa majoritate a celor pe care-i jigneshte n-mernicul de tine sint oameni cu 3-400 euro/luna in mina si mai au si copii de crescut sau batrini bolnavi in ingrijire.
  cam citzi ani socoteshte ''''simtzitul'''' de tine ca i-ar lua unui astfel de om sa economiseasca 8000 de euro?!?
  poate itzi faci tu ... o pomana si donezi nishte bani unora care nici intr-o viatza de om n-ar putea stringe atitzia bani!
  ce zici, "excelentza"?!?

Pag 1 din 9

Inapoi la Dr. Catalin Copaescu