Coronavirus Update

Comentarii Dr. Camelia Enache

 • Utilizator21585219688
  Utilizator2158521968
  8
  Postat acum 1 ani si 1 luni

  Salutam! stimata doamna doctor enache camelia,
  tin sa imi exprim recunostinta pe care v-o port.
  multumirea mea nu vine sa acopere nemultumirea altora. dar trebuie exprimata. o astern in cuvinte simple. este din minte si din inima. si vine impreuna cu multumirea parintilor.
  tatal meu multumeste pentru ca mama este bine atat cat se poate pentru varsta si pentru altele pe care le poarta de tanara: diabet, tensiune mare. iar tratamentul prescris a trebuit raportat si ale aceste boli. mama l-a urmat cu sfintenie in doua randuri, la ani distanta. dar cel mai mult a crezut ca se face bine. eu sunt multumita ca mama este bine ca la randul ei sa-l ingrijeasca pe tata. tata e multumit ca mama poate sa-l ingrijeasca. mama este recunocatoare ca poate fi langa tata si eu sa nu mai fiu atat de ingijorata. va dati seama cata multumire traim noi? cum sa nu exprimi asa ceva?
  multumim pentru ca simtim! stima si recunostinta! multumim tuturor cadrelor medicale. cel mai greu lucru este sa faci bine, adica sa nu faci rau. nimeni nu e perfect, doar universul. fiecare pe unde isi gaseste "leacul". cu intelegere, compasiune si bunavointa putem rezolva multe. minciu.

 • Popescu aurelia
  Popescu aurelia Postat acum 4 ani si 10 luni

  Multumesc doamnei doctor enache camelia, un om deosebit ,am fost adusa pe brate si dupa o zi am mers pe picioarele mele, urmez tratamentul si ma simt bine

 • Diana
  Diana Postat acum 5 ani si 5 luni

  Am fost tratata cu cel mai jos nivel de profesionalism iar diagnosticul f grav pus in 2 secunde a fost ulterior infirmat. va rog sa aveti grija cu aceasta persoana pentru ca arunca usor cu vorbe si va poate afecta in mod serios emotional

 • Daniel Cristian
  Daniel Cristian Postat acum 5 ani si 9 luni


  buna ziua.sint cristian daniel ,maseur si drenor-limfatic autorizat si caut contract de colaborare pt pacientii bolnavi de boli reumatice ..as dori sa colaborez cu dvs.multumesc
  astept raspuns la nr de telefon 0784120972 .multumesc

 • Tania
  Tania Postat acum 5 ani si 10 luni

  Un om lipsit de profesionalism, fair-play si respect.
  am sunat-o pe d-na doctor personal, pe nr ei de mobil, intrucat pe numerele de la centrala nu raspundea nimeni. m-a ascultat cu atentie, era vorba de mama, mi-a cerut inca si detalii si intr-un final m-a programat.
  ne-am prezentat la spital in urmatoarea saptamana, ca mama mea sa fie luata la rost si sa-i se caute nod in papura de o asistenta acra, insipida, plictisita si lipsita si de cel mai elementar profesionalism, care n-a vrut s-o primeasca pe motiv ca nu-i apare numele pe lista.
  ba mai mult s-a mai dus si la doctora sa-i spuna. doctora in loc sa aplaneze conflictul, amintindu-si ca a fost chiar ea cea care a facut programarea, a pus si mai mult paie pe foc, spunandu-i asistentei ca nu ne primeste. la noi nici nu se uitat, eram materie infima, nu meritam nici macar o privire.
  sa chinui un om care abia sa putea tine pe picioare si sa-ti bati joc in halul asta, e strigator la cer.
  rusine, domna doctor camelia enache, rusine asistentei!
  e rusinos caci astfel ii puneti intr-o lumina proasta si spitalul si pe colegii dvs, care pot fi chiar niste oameni care-si iubesc meseria.

 • Tanasie Aurica
  Tanasie Aurica Postat acum 6 ani si 16 zile

  aroganta superficiala ,mai bine sa nu o cunosti!

 • Anca
  Anca Postat acum 8 ani si 11 luni

  E repezita, infatuata, acra....

 • Elena
  Elena Postat acum 9 ani si 11 luni

  Am o consideratie deosebita pentru profesionalismul de care dati dovada si nicio clipa nu m-am gindit sa va supar.acel medic,a spus ca tratamentul instituit de dvs. a fost corect si pe el trebuie mers,chiar daca lui i se pare acel diagnostic, a spus ca tratamentul este acelasi.am mers la acea clinica, deoarece auzisem ,ca acolo s-ar aplica protocolul din america al profesorului trevor marshall ;din aceasta cauza ii facusem si analizele de viatmina d ; pe forumul de poliartrita numai de marshall se vorbeste;viitorul va arata daca este o himera sau va da rezultate.ce rau mi-a parut ca nu ati citit emailul pana la sfirsit , venisem sa va multumesc din tot sufletul .
  cu stima si deosebita recunostinta.

 • Stefania
  Stefania Postat acum 11 ani si 8 zile

  Multumiri din tot sufletul doamnei doctor camelia enache petru profesionalismul de care a dat dovada in stabilirea corecta a schemei de tratament . este un om deosebit.

 • Stefania
  Stefania Postat acum 11 ani si 8 zile

  Multumiri din tot sufletul doamnei doctor camelia enache petru profesionalismul de care a dat dovada in stabilirea corecta a schemei de tratament . este un om deosebit.

Pag 1 din 2

Inapoi la Dr. Camelia Enache