Coronavirus Update

Comentarii Dr. Adina Popescu

 • laur.miron
  laur.miron Postat acum 2 ani si 6 luni

  Doar atat am de zis...ai deviatie de sept destul de grava, sinuzita...dar nu te pot opera, dupa ce mai slabesti 30 kg te operez, pana atunci nu pot ca imi rupi masa de operatie.
  concluzia...daca esti gras, ia si mori linistit, ca nu mai ai dreptul la viata.

 • Utilizator Sfm
  Utilizator Sfm Postat acum 3 ani si 1 luni

  La 31 de ani am fost tratat de dr. adina popescu de sinuzita maxelara si frontala , metoda folosita a fost punctii si tratament . la 2 saptamani du externatre aveam dureri extraordinare de cap si am revenit la spital unde dr.asina popescu a renceput sa imi administreze din nou tratament si punctii. am ajuns la spital singur cu geanta pe umar si in 1 saptamana de tratament fara ivestigatii amanuntite nu mai puteam sa ma ridic din pat multumta dr. adina popescu.
  vazand in ce stare m-au adus sotia dr, de la spitalul panduri, sotia si sora mea au luat legatura cu dr. sarafoleanu de la sp. sfanta maria si m-au mutat cu un taxi acolo. la circa o ora dupa internare in urma analizelor facute dr.sarafoleanu a constatat ca o infectie pra mare in organism pentru sinuzita si am fost timis de uegenta la floreasca pentru tomograf. aici rezultatul comp. tomograf a fost citit de medicul de garda dr. neurolog malin constantin care mi-a explicat ca in urma punctiilor facute de dr. adina popescu infectia a urcat la creier si mai am cateva ore de trait daca nu sunt operat imediat.
  sansele de reusta a operatiei erau de 1 la 100.000 dar acest medic mi-a salvat viata pusa in pericol de dr.adina popescu . din fericire pentu mine si familia mea totul a decurs cu bine operatia a reusit si la 1 luna am fost transferat la st. maria unde am fost operat de sinuzita de catre dr. sarafoleanu (operatie pe care ar fi trebuit sa mi-o faca de la inceput dr. adina popesu). in urma acestor interventii m-am les cu o placa de dracri pe 3/4 din cap si o epilepsie care o sa ma afecteze toata viata. si toate acestea provocate de incompetenta dr. adina popescu. v a rog aveti grija daca aveti nenorocul sa intanliti aceasta dr. adina, feritiva daca tineti la viata voastra.

 • Teodora Motei
  Teodora Motei Postat acum 3 ani si 9 luni

  Doamna doctor este un om deosebit,care s-a purtat foarte frumos. o recomand cu incredere si ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine!

 • calin
  calin Postat acum 4 ani si 6 luni

  Este cu adevarat un om onest,modest,comunicativ si ca experienta nu mai vb....multumim

 • Lambru Ion
  Lambru Ion Postat acum 5 ani si 7 zile

  Un medic si un om deosebit,o cunosc din 2001 , am numai cuvinte de lauda si oricand ma duc cu drag la control . ii urez multe succese in cariera si o viata fericita si implinita .!!

 • Mirela
  Mirela Postat acum 5 ani si 3 luni

  Dna popescu adina.. panduri
  o dna doctor de nota 10 +
  eu sunt pacienta dansei de ani de zile si toate mi se imtampla pe fond alergic!
  numai cand iti vorbeste , te face sa te simti mai bine!
  mergeti cu toata increderea la dansa!!!!

 • MARIUS
  MARIUS Postat acum 5 ani si 10 luni

  Si eu am fost la acest medic si sincer nu ma uimit cu nimic, mi-a facut un consult in viteza trenului mai mult ma consultat rezidentu decat ea, si la final mi-a dat o reteta cu niste panacee, numic interesant, a fost o pierdere de timp acea consultatie, sincer nu o recomand.

 • Maria Ionescu
  Maria Ionescu Postat acum 5 ani si 11 luni

  Aceasta doctorita mi-a operat amigdalele acum 5 luni de zile si nu am crezut niciodata ca imi poate face un asemenea rau. pe langa faptul ca nu mi le-a scos complet, ma chinui de atata timp cu o infectie groaznica. toti doctorii care m-au vazut dupa aceea au ramas socati si nimeni nu intelege ce mi-a facut de fapt...

 • Aurel Ion
  Aurel Ion Postat acum 6 ani si 5 luni

  Aurel ion m-am operat in 05 2014 dupa foarte bine ,am avut alergie la zinat+afta bucala majora .la 2 saptamini eram ca nou ! nu am mai avut nici o problema ! respecte !!!!

 • Mirela Basica
  Mirela Basica Postat acum 6 ani si 6 luni

  Nu am cuvinte sa-i multumesc acestui inger de doctor adina popescu pentru tot cea facut copilul meu de 5 ani, rar mai intalnesti asemenea oameni in romania, si nu credeam ca exista asa ceva decat cand am fost la damsa.
  ii doresc multa sanatate , putere de munca foarte multi ani, mergeti cu incredere deplina la ceast medic deosebit.

  jos palaria in fara dumneavoastra.

Pag 1 din 3

Inapoi la Dr. Adina Popescu