Coronavirus Update

Comentarii Dr. Horia Ioan Ursu

 • ghita florica
  ghita florica Postat acum 7 ani si 7 luni

  Excelenta

 • ghita florica
  ghita florica Postat acum 7 ani si 7 luni

  Excelenta

 • elena
  elena Postat acum 7 ani si 10 luni

  Am 21 ani. nu am par pe fata si nici pubian. am inaltinea de 1.80 si 106 kg. am fost suspect de epilepsie si am luat un tratament cu depachin pentru 5 ani . am fost suspect de anevrism carotida 7,5 mm sectiunea 5.in urma unei angiografi nu era nimic adevarat . dar din cauza greutatii corporale am discopatie 2 si cervicala.am stat ani intregi la calculator . acum sant elev la postliceala balneokineto terapie si as vrea sa ajung si eu un baiat normal . va rog dnul doctor ursu sa ma ajutati si pe mine . mi au recomandat un examen hormonal si o vizita la inst parhon bbucuresti . am citit forumul si m am oprit la dvs. ma ajutati???? pot avea o provramare la dvs??? credeti ca pot sa mi revin sa fiu si eu ca toti baietii de varsta mea??? va multumesc din suflet si astept raspunsul dvs. sorin tudor. focsani. in atentia domnului doctor ursu.

 • Popa Magdalena
  Popa Magdalena Postat acum 7 ani si 11 luni

  Buna ziua! am 44 de ani,sunt o fosta pacienta a dumneavoastra,cu 10 ani in urma am fost diagnosticata cu hipertiroidie basedow-graves,am fost internata la institutul parhon,mi-ati stabilit tratamentul cu tyrozol,10 mg/zi,doza unica! am urmat acest tratament 9 ani,m-am simtit bine,dar anul trecut am fost internata pentru alta problema iar un medic internist,profesor doctor mi-a oprit acest tratament! m-am simtit bine,dupa o perioada mi-am facut analiza de tsh,a iesit in limite normale,acum am repetat-o pentru ca am o neliniste in corp,o sfarseala din cand in cand;tsh a iesit 4,69, valorile biologice de referinta ale laboratorului sunt:minim 0,25-maxim 5,0! ce ma sfatuiti sa fac? as dori sa fac o programare la dumneavoastra,nr de telefon nu cred ca mai e valabil,sunt din provincie,as dori o internare pentru repetarea analizelor si reevaluarea starii mele de sanatate!

 • mindru ionel
  mindru ionel Postat acum 10 ani si 3 luni

  Buna ziua,as dori sa iau si eu legatura cu domnul doctor pt efectuarea unor analize,imi puteti spune cum as putea lua legatura cu dansulva multumesc.

 • Traian Banciu
  Traian Banciu Postat acum 10 ani si 4 luni

  As dori sa cunosc programul dl. doctro ursu pentru o programare pentru mama mea. care este numarul de telefon pentru programare? locuieste in ploiesti.

 • qybzzggzzz
  qybzzggzzz Postat acum 10 ani si 4 luni

  9dn5bj ykzxqtozeozv

 • Brandi
  Brandi Postat acum 10 ani si 4 luni

  Wow, thatÂ’s a ralely clever way of thinking about it!

 • Berbec Ileana
  Berbec Ileana Postat acum 11 ani si 2 luni

  Doresc o consultatie la dl.dr.ursu.
  locuiesc in bucuresti.
  cum pot sa ma programez pentru consultatie?

 • stanciu mihaela
  stanciu mihaela Postat acum 11 ani si 3 luni

  Sunt o fosta pacienta a dvs. tratata de tiroidita in 2006 si a-si dorii o programare la dvs. deoarece mi s-a recomandat urget un control de catre medicul de familie. am fost internata pentru un pneumotorax minor care s-a resorbit iar medicul pneumolog a recomandat si consult endocrinologic. va multumesc!

Pag 1 din 2

Inapoi la Dr. Horia Ioan Ursu