Coronavirus Update

Comentarii Dr. Gh. Vasile Ciubotaru

 • Utilizator Sfm
  Utilizator Sfm Postat acum 3 ani si 6 luni

  Vreau sa mulțumesc public d-lui dr. ciubotaru vasile pentru modul profesional și empatic in care m-a tratat pe timpul internarii in secția clinica ce o conduce. insitența cu care m-a trecut prin toate examinarile posibile au dus l-a stabiirea exacta a afecțiunii ce imi chinuie viața de mai mult timp. domnule profesor, va raman adanc recunoscator.

 • Bebe
  Bebe Postat acum 5 ani si 8 luni

  Imi pare rau, trebuie sa scriu in negativo. dl.ciubotaru nu a fost in stare sa identifice un ictus ischemic, confundandu-l cu o tumoare maligna. 99 la suta maligna. interventia facuta, descopera ca era un reziduu de sange de la un ictus tranzitoriu tia. un adevarat macelar. cu spaga de rigoare, cand a vazut ca nu-si revine pacienta, o expediaza la bacau la alta incompetenta, russu. mi-a omorat mama, iar eu nu uit, o sa-l urmaresc peste tot. au dreptate italienii cand spun ca doctorii romani sunt buni de badante in italia. ii doresc sa-i moara copiii si nepotii de ictus, asa o sa invete sa citeasca un rmn.

 • valsan florinela
  valsan florinela Postat acum 7 ani si 5 luni

  As dori nr de tel al d lui doctor ciubotaru

 • laura iri
  laura iri Postat acum 7 ani si 8 luni

  este un medic exceptonal il recomand cu drag

 • Nedeloiu
  Nedeloiu Postat acum 7 ani si 8 luni

  Un medic ffff bun,un om de omenie,face tot ce e posibil sa te vindeci trupeste si sufleteste,eu ii multumesc din suflet pentru tot si dumnezeu sa-i dea sanatate.

 • craciunas ilie dorian
  craciunas ilie
  dorian
  Postat acum 7 ani si 10 luni

  Un om si doctor de exceptie. toata stima si consideratia domnule prof. dr. ciubotaru vasile.

 • moisei mihai
  moisei mihai Postat acum 7 ani si 10 luni

  Buna ziua am si eu o mare urgenta tr sa ami operez tatal la coloana suntem pe ultima suta de metri si cineva ne-a zis de acest medic profesor si specialist din bucuresti ca este foarte bun,si ca lucreaza foarte bine,am o rugaminte la voi daca ma puteti ajuta sa gasesc un nr de tel sau o adresa de e-mail....unde sa al pot contacta,cat mai repede posibil,va multumesc .astept raspunsuri ...multumesc mult

 • Din provincie
  Din provincie Postat acum 8 ani si 4 luni

  Cu mare noroc am reusit sa vorbim cu dr. ciubotaru care ne-a facut o impresie foarte frumoasa. sa speram ca acum urmeaza operatia. sintem din provincie si nu prea stim "cu si cu ce, cu cit" sa ne prezentam... poate cineva sa ne ajute cu aceasta informatie, orientativ macar?

  multumim!

 • mihaela
  mihaela Postat acum 8 ani si 5 luni

  Multumesc dr vasile ciubotaru impreuna cu minunata sa echipa dr.valentin munteanu si dr.popescu din spit.de neurochirurgie iii bagdasar arseni buc., care pe 25.03.2013 in ziua de buna vestire mi-a operat sora mea din braila in varsta de 59 de ani, pe creer, fiind diagnosticata cu meningiom parietal drept de aprox.5/4/5 cm. dupa 8 nzile de la operatie a fost externata cu firele scoase, acuma este acasa se simte bine, cu dureri usoare pana la vindecarea in totalitate a interventiei.
  acesti oameni sunt minunati si merita tot respectul pentru felul cum opereaza si comunica cu pacientii, in ciuda conditiilor din sectie, spun aceasta, deoarece sunt intr-o locatie improvizata daca pot spune, cu cateva paturi ca pe front,desi curatenia este la ea acasa, dat fiind faptul ca in cladirea mare care a fost renovata nu se poate intra deoarece nu sunt dotate saloanele cu mobilier(paturi, noptiere).este oare posibil, cand din toata tara vin bolnavi cu interventii pe coloana si pe creer si sunt cazati cate 2 in pat.sunt persoane bogate in aceasta tara si nu se gandesc la o sponsorizare in acst sens, poate,maine vor avea si ei nevoie de aceasta sectie...direct sau indirect.le doresc sanatate, dar fac apel la ei sa fie mai umani si sa se gandeasca f.bine.in ciuda acestor inpedimente, le multumesc inca odata intregului colectiv, asistente, infirmiere pt.devotamentul si profesionalismul de care au dat dovada.apelati la aceasta echipa si nu veti regreta...

 • narcis dorin ion
  narcis dorin ion Postat acum 8 ani si 6 luni

  Dommul prof. dr. vasile ciubotaru este un profesionist desavarsit, un om de o cultura aleasa si un suflet urias. ne-a ajutat in mod admirabil intr-o operatie de anevrism cerebral a socrului meu (popoiu ioan din brasov) si pentru acest fapt ii vom ramane recunoscatori intreaga viata. generozitatea domniei sale nu poate fi descrisa in cuvinte. domnul dr. ciubotaru este om ales, pentru sanatatea caruia ar trebui sa ne rugam cu totii. sa ne bucuram ca nu a parasit aceasta tara care nu da doi bani pe marii profesionisti ai medicinei.
  un om exceptional care opereaza ca in conditii de razboi la spitalul bagdasar-arseni. cat timp am stat noi in spital, domnul dr. ciubotaru facea si 4 operatii pe zi, in conditiile in care un mare neurochirurg din occident face 2 operatii pe saptamana.
  ne bucuram ca am avut sansa de a va intalni si de a va cunoaste, domnule profesor. cu statornica pretuire si recunostinta.

Pag 1 din 3

Inapoi la Dr. Gh. Vasile Ciubotaru