Coronavirus Update

Comentarii Dr. Ioan Bogdan Andrei

 • Utilizator21544995300
  Utilizator2154499530
  0
  Postat acum 2 ani si 4 luni

  Am fost operat de dl.doctor de ruptura lia si menisc.acum genunchiul meu este recuperat 100%.un om si un medic deosebit.il recomand cu incredere.va multumesc dl.doctor

 • Florentina
  Florentina Postat acum 5 ani si 3 luni

  Un medic extraordinar ce realizeaza o imbinare perfecta intre profesionalism si disponibilitatea fata de pacient. va doresc mult succes in tot ceea ce faceti si sper ca tot mai multi medici sa va urmeze exemplul.

 • ionita mirela ruxandra
  ionita mirela
  ruxandra
  Postat acum 5 ani si 4 luni

  Un doctor de pus la suflet cum nu mai intalnesti decat foarte rar in ziua de astazi

 • Mihaela
  Mihaela Postat acum 5 ani si 4 luni

  Acest medic l-a operat pe tatal meu (63 ani) de coxartroza, in primavara acesti an, in echipa cu domnul profesor popescu. nu am cuvinte sa pot spune cat de medic si om este!

 • Mihaela Nistoroiu
  Mihaela Nistoroiu Postat acum 5 ani si 5 luni

  Am fost la dnul dr., fiind recomandat de medicul de familie.
  pot sa va spun ca sunt din targoviste si am avut o entorsa de genunchi tratata cu gips vreo 3 saptamani si atat. nu mai puteam sa merg, sa indoi genunchiul, nimic. eram disperata, si mai mult nu avea un diagnostic sa stiu ce am. pe scurt dnul dr m-a facut bine. va multumesc din toata inima!

 • Gabriela
  Gabriela Postat acum 5 ani si 5 luni

  Un doctor bun

 • Florin Cristescu
  Florin Cristescu Postat acum 5 ani si 6 luni

  Eu am avut o problema cu baiatul, joaca tenis si a avut o problema la genunchi. a fost nevoie de operatie, totul a mers foarte bine, baiatul a inceput din nou sa faca sport.
  as vrea sa subliniez nu atat rezultatul medical, cat modul in care am interactionat cu acest medic...este foarte profesionist in ceea ce face. am stiu din prima zi postoperator ce avem de facut pe o luna inainte, cu cine sa facem recuperare, cand, ce sa facem, cand venim la consultatii, etc...absolut totul. pentru felul in care se poarta cu pacientii, atentia care o acorda detaliilor si normal rezultatului medical, il multumesc si il recomand cu caldura! succes!!!

 • Pacienta 46ani
  Pacienta 46ani Postat acum 5 ani si 6 luni

  Parerea mea e ca doctorul asta e ..........! i-am dat rmn pe cd fara interpretare si numai prostii mi-a spus. am fost la codorean, la pojoga, la rascu, toti mi-au spus exact ca in interpretarea radiologului. doctorul bogdan andrei nu! a incurcat rau meniscurile! eu am fost la consult la cabinetul lui, inafara de aroganta si prostie gen "eu fac, eu dreg" fara nici o explicatie medicala, nimic nu are in cap. nici la intrebarile simple la care stiam raspunsul nu mi-a raspuns corect. ce m-a dezgustat total a fost ca a barfit urat alti colegi. [moderat de admin]

 • Traistaru Nicoleta
  Traistaru Nicoleta Postat acum 5 ani si 8 luni

  Il recomand pe dl. doctor cu cea mai mare incredere. are o mana de aur si este un om deosebit !ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc domnule doctor si ca am avut parte de o operatie foarte reusita! de asemenea, va multumesc dumneavoastra si intregii echipe pentru sprijinul acordat.va respect enorm si va doresc multa sanatate!

 • Traistaru Nicoleta
  Traistaru Nicoleta Postat acum 5 ani si 8 luni

  Un medic cum rar intalnesti, un specialist desavarsit, un om cu un caracter frumos si care are o grija deosebita fata de pacient.il voi recomanda oricui este in suferinta si are nevoie sa se opereze.pentru tot ceea ce a facut pentru fiul meu si pentru reusita operatiei in proportie de 100% ii multumesc din suflet.de cate ori voi avea o problema legata de sanatate si tine de specialitatea dumnealui cu siguranta va fi medicul la care voi merge.va doresc multa sanatate, domnule doctor, dumneavoastra si familiei dumneavoastra si sa va ajute dumnezeu sa ajungeti acolo unde meritati si va doriti cel mai mult.

Pag 1 din 10

Inapoi la Dr. Ioan Bogdan Andrei