Coronavirus Update

Comentarii Dr. Anuta Bilasco

 • Utilizator21590479481
  Utilizator2159047948
  1
  Postat acum 1 ani si 3 luni

  Daniela, mama sofiei
  3 ani si 6 luni
  dna dr. bilasco este intr-adevar un medic exceptional, rabdatoare, blanda, ne-a ajutat de foarte multe ori cu multe probleme cu cea mica si ma uimeste cum poate sa fie atat de calma si de blanda in situatia in care este ffff ocupata si tresata, insa reuseste cumva sa nu te faca sa simti deloc vreo presiunea si aloca atat timp cat este necesar fiecarui caz in parte. sunteti un super om si va multumim din suflet, atat noi, parintii sofiei, cat mai ales sofia!!

 • STAMATOIU MARIA ANTONIA
  STAMATOIU MARIA
  ANTONIA
  Postat acum 5 ani si 6 luni

  Un medic de exceptie, cu un grad maxim de profesionalism si cu un suflet de aur. va multumim pentru tot ce ati facut pentru fiica noastra si pentru noi. toata stima! dumnezeu sa va ajute in ceea ce faceti pentru ca faceti bine!

 • Ramona Ionescu
  Ramona Ionescu Postat acum 5 ani si 12 luni

  Un medic de exceptie,implicat,devotat,profesionist!in permanenta disponibila,foarte blanda si modesta.iubeste enorm copiii si meseria de pediatru.ii multumim din suflet si ii dorim multa sanatate si sa i se indeplineasca cel mai mare vis!

 • marzan oana
  marzan oana Postat acum 7 ani si 3 luni

  Un medic deosebit,bland, cu foarte multa rabdare si profesionalism! multumim din suflet doamna dr. bilasco pentru ce ati facut pentru baietelul nostru, cat si intregului colectiv pentru atitudinea impecabila de care au dat dovada.

 • Raluca Vasile
  Raluca Vasile Postat acum 7 ani si 4 luni

  Toate parerile de mai sus exprima exact ceea ce simtim si noi. dr anuta bilasco este un medic, un om exceptional, cu sufletul alaturi de pacient,care se intereseaza de starea pacientului si la mult timp de la externare. multumim lui dumnezeu ca exista si ca o cunoastem!

 • claudia puui
  claudia puui Postat acum 7 ani si 8 luni

  Cu ce sa incep , fetita mea si viata noastra a fost salvata de acest excelent om, doctor anca bilasco.
  intr-o zi am rugat-o sa ramana asa cum este dansa , unica .
  de curand traim in franta, sotul este francez si credeti-ma ca nu exista un alt doctor precum ea.este cu adevarat unica.multumim mult doamna doctor.

 • COSTEA ANDREEA
  COSTEA ANDREEA Postat acum 7 ani si 11 luni

  D-na dr. bilasco este un medic exceptional cum rar intalnesti in romania. este pasionata de ceea ce face astfel incat in orice moment este capabila sa fie medic si prieten. te ajuta si fizic si psihic. ii multumim din suflet pentru ceea ce a facut pentru alex!

 • Elena Popescu
  Elena Popescu Postat acum 8 ani si 23 zile

  Dupa chinuri prin constanta si experiente traumatizante pentru fetita mea de 2 ani, am ajuns la matei bals, unde instantaneu s-au inbunatatit lucrurile, atat moral cat si fizic. multumim, in special, d-rei anuta bilasco, pentru ca este "alaturi" ori de cate ori avem nevoie, dar si intregului personal ce ne-a ingrijit!

 • Cristina SECOSAN
  Cristina SECOSAN Postat acum 8 ani si 1 luni

  Domnisoara dr. a. bilasco este o persoana deosebita din toate punctele de vedere, iubeste copiii si face totul cu mare pasiune. multumim din suflet pentru tot ceea ce ati facut pentru noi!

 • Laura
  Laura Postat acum 8 ani si 5 luni

  Un medic tanar, bun profesionist, empatic si care raspunde pacientilor spitalului si in concediu. sper doar sa nu plece din tara.

Pag 1 din 2

Inapoi la Dr. Anuta Bilasco