Coronavirus Update

Comentarii Dr. Dumitriu Niculina

 • Cohal Delia
  Cohal Delia Postat acum 6 ani si 11 luni

  Sunt pacienta doamnei doctor de 3 ani, si pot sa va spun ca este un medic extraordinar atat din punct de vedere profesional, cat si in ceea ce priveste relatia cu copiii. copilul meu, razvan, este diagnosticat pe langa afectiunile endocrinologice si cu adhd, fiind foarte agitat, curios etc., dar datorita intelegerii de care da dovada doamna doctor la fiecare consultatie lunara, el vine cu mare bucurie de fiecare data. ii multumesc doamnei doctor, caci datorita dansei razvan este astazi bine si cu 15 cm mai inalt!

 • Ralu15
  Ralu15 Postat acum 6 ani si 11 luni

  In calitate de pacient, ma declar foarte multumita. lucreaza foarte bine cu copiii si le vorbeste calm si cu duiosie. chiar daca sunt speriati de ideea de a merge la medic (cum sunt de altfel toti copii), doamna doctor ii linisteste si le da incredere in ei. cand am avut o nelamurire in legatura cu problema mea de sanatate, dumneaei, pe langa faptul ca mi-a explicat ce nu intelegeam eu, mi-a dat si metode prin care puteam rezolva acasta neplacaere. o apreciez foarte mult, caci, daca nu ar fi fost dumneaei, nu stiu ce se intampla cu mine! :)

 • Corina Andrei
  Corina Andrei Postat acum 6 ani si 11 luni

  Un medic excelent,care da dovada de un inalt grad de profesionalism,capabil sa iti ofere increderea ca odata ce urmezi recomandarile medicale,lucrurile vor decurge in directia cea buna.
  exprimarea clara si capacitatea de a se face bine inteleasa,explicand in detaliu ce inseamna afectiunea de care suferi si ce presupune tratamentul,sunt de asemenea calitati pentru care recomand cu incredere.

 • Agavriloaei Damira
  Agavriloaei Damira Postat acum 6 ani si 11 luni

  Un medic profesionist, cu reale capacitati de comunicare si al carui tratament s-a dovedit eficient

 • Cristina
  Cristina Postat acum 6 ani si 11 luni

  Profesionalism exemplar, dedicata profesiei, trateaza copii cu maxima atentie, dragoste si competenta.

 • Camelia
  Camelia Postat acum 6 ani si 11 luni

  Medic cu o pregatire profesionala de exceptie; foarte riguroasa profesional; dedicata profesiei , rezolva cazuistica de gravitate extrema; om de probitate morala si profesionala exemplare!

 • Maria Dascalu
  Maria Dascalu Postat acum 6 ani si 11 luni

  Un medic exceptional care si-a dat tot interesul pentru mine si copilul meu.datorita dumneai am aflat diagnosticul corect al ficei mele andreea valentina. tot multumita dumneai am reusit sa gasim clinica din germania unde a fost tratata fiica mea.de fiecare data cand am avut nevoie de o explicatie mi-a raspuns.chiar si atunci cand eram cu copilul la tratament la clinica din germania s-a interesat de starea ei, de cum decurge tratamentul si m-a ajutat cu lamuriri asupra lucrurilor care nu le intelegeam. medicii din germania au fost extrem de incantati de supravegherea de care a avut parte in romania sustinand ca a fost supravegheata de un adevarat profesionist.
  o recomand cu toata increderea oricui are nevoie de un om si un profesionist!putini medici din romania lucreaza si se comporta asa cum o face dna dumitriu niculina

 • mihaela delcescu
  mihaela delcescu Postat acum 6 ani si 11 luni

  De la prima consultatie mi-am dat seama ca este o doctora excelenta..a reusit sa puna un diagnostic corect doar uitandu-se la copilul meu. dupa 2 luni de tratament s-au vazut imbunatatiri semnificative. o recomand si altor parinti ai caror copii au nevoie de ajutor! va multumim, doamna doctor!

 • Iulia Despa
  Iulia Despa Postat acum 7 ani si 2 luni

  O doamna exigenta, demoralizeaza copiii. nu ajuta cu nimic exigenta dansei.

 • Bita Doina
  Bita Doina Postat acum 7 ani si 3 luni

  Nu stiu ce mai cauta in sistem o astfel de persoana...asteapta spaga la greu si are fata de copii o atitudine de tirana.

Pag 1 din 2

Inapoi la Dr. Dumitriu Niculina