Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dr. Bettina Marinescu Perio-Implant House

Dr. Bettina Marinescu Perio-Implant House

Prezentare Dr. Bettina Marinescu Perio-Implant House

Vezi toata descrierea

Clinica Stomatologica de Specialitate, va ofera servicii in domeniul parodontologiei, implantologiei si esteticii dentare.

Tratamentul dentar de calitate, cu echipamente si materiale ultramoderne este solutia unei danturi frumoase si sanatoase.

Se va evalua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare si veti discuta impreuna despre variantele de tratament, despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor aparute.

In urma examinarii complexe atat din punct de vedere clinic cat si radiologic, pacientului i se va pune un diagnostic cert inca de la primul consult de specialitate. 

In vederea acordarii unui plus de siguranta si calitate, in urma evaluarii cazului si indicarii unei solutii optime complexe pentru restabilirea sanatatii orale, fiecare tratament chirurgical/nu va fi completat in functie de situatie si de cele ale colegilor si colaboratorilor mei de endodontie, protetica si ortodontie.

Datorita faptului ca, perceperea tratamentului stomatologic in general de catre pacient se face mai ales prin intermediul durerii, va astept cu drag la cabinet pentru a va convinge singuri cum un tratament stomatologic cunoscut ca fiind stresant si dureros se poate realiza fara durere, intr-un timp corect si cu o satisfactie maxima la final.

Dr. Bettina Marinescu Perio-Implant House

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: strada Monetariei nr.12, sector 1, Bucuresti

Tel: 0723699446

E-mail:

Web: https://ro-ro.facebook.com/Dr.Marinescu

L
14:00-20:00
V
8:00-14:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
14:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!