Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Donna Medical Center

Donna Medical Center
Prevenția este misiunea noastră, pentru că este mai bine să previi, decât să tratezi. Vă dorim multă sănătate!
Medic PrimarDr. Daniel Florin Călin

Medic Primar Dr. Daniel Florin Călin

Specialitate: Obstetrica-Ginecologie
Competente: Ecografie obstetricală și ginecologică; Colposcopie; Histeroscopie; Chirurgie laparoscopică; Planificare familială
Descriere specialist: Program: Marți, 14:30-17:00
Locație cabinet: Donna Medical Center Traian

Medic specialist Obstetrică - Ginecologie, doctorand în cadrul UMF Carol Davila, București, cu o temă de cercetare în domeniul fibromatozei uterine, Dr. Daniel Călin este format într-o clinică universitară din cadrul unui spital de urgență cu mare adresabilitate și o cazuistică variată și în același timp, foarte complexă - spitalul Sfântul Pantelimon din București.

De mai bine de 10 ani, Dr. Daniel Călin se ocupă în special cu prevenirea cancerului de col uterin, efectuând consultații de specialitate precum colposcopia video-asistată și diverse tipuri de intervenții chirugicale la nivelul colului uterin. În egală măsură, alocă timp și entuziasm pacientelor însărcinate. Dr. Daniel Călin monitorizează sarcinile și nu se retrage în fața situațiilor complicate, ba chiar este alături de pacientele sale cu calm, căldură sufletească și profesionalism și se bucură de miracolul vieții de fiecare dată.

Cu numeroase competențe și supraspecializări, mereu dinamic, mereu prezent la congresele și manifestările științifice de specialitate, membru în International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology, Dr. Daniel Călin este genul de medic care învață în permanență, convins că totul este perfectibil și care pune mai presus de orice interesul și siguranța pacientelor sale.

Donna Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Clinica Traian - Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, in prelungirea B-dului Dacia) Transport in comun: 133, 135, 79, 86, 21, 14, metrou Obor

Tel: 0219732

E-mail:

Web: www.donna-medicalcenter.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!