Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Proestetica

Clinica Proestetica

Prezentare Clinica Proestetica

Vezi toata descrierea

Centrul Medical ProEstetica este prima clinica privata de chirurgie estetica si chirurgie generala din Romania (1994).

Punand la dispozitia publicului larg din tara si strainatate intregul lor profesionalism si dragoste de semeni, doctorii Dana Jianu - medic primar chirurgie plastica estetica si Stefan Jianu - medic primar de chirurgie generala, au reusit sa asigure Centrului Medical PROESTETICA o reputatie solida, la standarde internationale.


Din martie 2003, Centrul Medical Proestetica are un nou sediu, situat in strada Tudor Stefan 38-40, cu acces din Piata Dorobanti (punct de reper Mario Plaza Shopping Center), intr-unul dintre cele mai selecte zone ale Capitalei Romaniei.

Cladirea, nou construita - special in acest scop - reprezinta un spatiu medical unic, in care echipamente si tehnologii medicale de ultima ora se imbina cu multa caldura umana, atentie si rezolvarea competenta a problemelor fiecarui pacient. O activitate medicala de inalta calitate se desfasoara in aceasta clinica privata constituita din:

- 6 cabinete luminoase de consultatii, climatizate si dotate cu aparatura performanta, decorate cu lucrari de arta autentica;
- sali de asteptare confortabile, cu sonorizare discreta si atmosfera linistitoare;
- bloc operator cu trei sali de operatie, sterilizare si saloane pre si post operator, in care aparatura de ultima generatie se imbina cu finisajele cele mai moderne si sigure pentru pacienti;
- 13 paturi in rezerve de lux, cu aer conditionat, TV, telefon, acces Internet, terasa, etc;
- sala de conferinta si camera de garda.

Aceasta cladire cu 6 niveluri a fost special construita pentru clinica si este prevazuta cu protectie maxima la cutremure si incendii. Are acces direct al ambulantei, lift si climatizare de ultima ora. Clinica este decorata cu suflet si talent de artisti plastici de mare valoare: Cela Costin, Lisandru Neamtu, Olga Margineanu, Nicolae Moldoveanu si Spiru Vergulescu.

Consultatiile se programeaza telefonic la (+4.021)231.77.95, (+4.021) 230.52.00 sau (+4) 0722.525.965. Pentru pacientii din strainatate se pot oferi informatii generale in urma unei convorbiri telefonice, urmate de programarea la consultatia propriu-zisa si probabil, interventia chirurgicala (dupa ce au fost facute si comunicate analizele de laborator in prealabil).

In timpul consultatiei, foarte amanuntite, veti afla toate detaliile ce va intereseaza.
Permanenta legatura a medicilor nostri cu reputate clinici si societati chirurgicale internationale, permit pacientilor nostri sa beneficieze de cele mai bune si bine verificate in timp tehnici chirurgicale sau produse medicale de specialitate, personalizate pentru fiecare, caz in parte.

Clinica Proestetica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str.Tudor Stefan, nr. 38-40

Tel: 0722525965

Fax: 0212317795

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!