Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica de Oftalmologie AMA Optimex

Clinica de Oftalmologie AMA Optimex
Vezi diferența

Prezentare Clinica de Oftalmologie AMA Optimex

Vezi toata descrierea

Clinica de oftalmologie Ama Optimex, infiintata in 1991, este un lider in oftalmologia privata din Romania si una dintre primele clinici private de oftalmologie din tara. Prof. Amarelia Filip si Conf. Dr. Mircea Filip, carora li s-a alaturat mai tarziu Dr. Andrei Filip, au dezvoltat o clinica moderna, prin introducerea unor tehnici si echipamente medicale de ultima ora in Romania.


Avem o echipa formata din 12 medici oftalmologi, un medic anestezist si 17 asistente medicale. In fiecare an, efectuam peste 25.000 de consultatii si peste 3.000 de interventii chirurgicale. Prin profesionalism, dedicare si tehnologie avansata, echipa de specialisti ai clinicii raspunde cu succes cerintelor pacientilor, punand accent pe siguranta, sanatatea si confortul acestora.


Oferim pacientilor consultatii si investigatii complete de oftalmologie, operatii, interventii chirurgicale si servicii moderne de optica medicala.
In 2014, am introdus femtolaserul VisuMax 500 Carl Zeiss Meditec, cel mai precis si sigur laser din lume la acel moment, devenind astfel prima clinica de oftalmologie din Romania care ofera operatii pentru reducerea dioptriilor prin tehnicile ReLEx Smile si FemtoLasik cu VisuMax. In anul 2022, am introdus tot in premiera in Romania ultima generatie de laser cu femtosecunde de la Zeiss, VisuMax 800, impreuna cu SMILE PRO. Noul laser ne permite sa efectuam SMILE, FemtoLasik si PRESBYOND in conditii si mai mari de siguranta si confort.

ScapaDeOchelari.ro este divizia noastra de chirurgie refractiva si reuneste toate solutiile chirugicale pentru reducerea dioptriilor (www.scapadeochelari.ro). Disconfortul simtit de pacienti la purtarea ochelarilor sau a lentilelor de contact poate fi eliminat si pentru aproape fiecare afectiune, in functie de particularitatile anatomice ale ochilor pacientilor, exista o interventie chirurgicala potrivita, cu noul laser sau alta tehnica, care se stabileste dupa o consultatie oftalmologica. Putem trata miopia, hipermetropia, astigmatismul, presbiopia si anizometropia, prin tehnicile PRK, Lasek, FemtoLasik ReLEx Smile / SMILE PRO, implant de lentilă intraoculara Visian ICL, inlocuirea cristalinului in scop refractiv.


Eforturile noastre se indreapta si spre tratarea cataractei (www.cataracta.ro), o boala care afecteaza major viata pacientului si una dintre cele mai frecvente afectiuni oftalmologice, dar care are o rezolvare simpla. Operatia de cataracta este usoara, se face fara internare, cu anestezie locala. Este foarte important ca aceasta operatie sa fie facuta la timp, in momentul in care pacientului ii scade confortul vizual. Cu cat se asteapta mai mult, cu atat pot aparea complicatii. Astfel, sala noastra de operatii este dotata cu cele mai bune echipamente, iar cristalinele artificiale pe care le folosim sunt moderne si performante.


Unele dintre cele mai importante servicii pe care le oferim:
- Consult oftalmologic complet
- Investigatii oftalmologice
- Operatie de cataracta cu microincizie, fara sutura, prin facoemulsificare cu ultrasunete si implant de cristalin artificial foldabil (sferic, asferic, toric, multifocal, multifocal-toric-personalizat). Durata operatiei este de +/- 7 minute
- Operatie pentru corectarea presbiopiei
- Operatie pentru reducerea dioptriilor forte (miopie, hipermetropie, astigmatism) cu cristalin multifocal personalizat
- Operatie pentru reducerea dioptriilor: ReLEx Smile / SMILE PRO, FemtoLasik, Lasek/PRK, implant de lentila intraoculara Visian ICL, implant in scop refractiv
- Tratament si operatii pentru glaucom
- Operatie si tratament pentru pterigion
- Tratament pentru degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV/DMS)
- Tratament pentru retinopatia diabetica
- Tratamente laser – retinopatie diabetica, glaucom, degenerescente retiniene
- Camp vizual computerizat cu posibilitatea determinarii stadiului si rata de progresie a glaucomului, Carl Zeiss Meditec, fiind considerat cel mai perfomant din lume, reprezinta standardul de aur in perimetria oculara
- Tomograf Cirrus™ HD-OCT - Carl Zeiss Meditec. Acest echipament reprezinta cea mai moderna metoda de diagnosticare precoce si management a Glaucomului, cat si in diagnosticarea, evaluarea si urmarirea evolutiei afectiunilor maculare si retiniene
- Dispozitive electronice de ajutor vizual pentru slab vazatori - LOW VISION AID
- Dispozitive electronice MOBILE de ajutor vizual pentru slab vazatori - MOBILE LOW VISION AIDS
- Magazinul 8ik ofera servicii de optica medicala complete, la cel mai inalt standard.


Pentru lista completa a serviciilor pe care le oferim, va invitam sa vizitati site-ul nostru www.amaoptimex.ro

Clinica de Oftalmologie AMA Optimex

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Toamnei nr. 54

Tel: 0212111622

E-mail:

Web: http://www.amaoptimex.ro

L
7:30-20:30
V
7:30-20:30
M
7:30-20:30
S
8:00-13:00
M
7:30-20:30
D
Inchis
J
7:30-20:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!