Digestie echilibrata, organism fericit!

Publicat la data de: 08 Iunie 2016 | Actualizat la data de: 09 Iunie 2016
Digestie echilibrata, organism fericit!

Bacteriile intestinale sunt esentiale pentru viata. La scurt timp dupa nastere incepe colonizarea microflorei in intestinele sugarilor.

Flora gastrointestinala a adultilor reprezinta cel mai mare rezervor de acest gen, cuprinzand aproximativ 500 de specii bacteriene diferite, localizate in tractul digestiv.

O stare buna de sanatate rezulta de multe ori din echilibrul delicat aflat intre bacteriile benefice si bacteriile daunatoare.

Probioticele sunt considerate benefice si sunt denumite uneori bacterii "prietenoase", acestea jucand un rol important in refacerea florei intestinale, atat in timpul cat si dupa tratamentul cu antibiotice.

Avand cele mai ridicate concentratii de celule active disponibile pe piata, Probioticele de la Jamieson ajuta la echilibrarea florei intestinale si la bunastarea generala a sistemului digestiv si imunitar. Formulele cu 30 si 10 miliarde de celule active echilibreaza flora intestinala si mentine sanatatea sistemului digestiv si a celui imunitar.

In plus, aceste produse pot fi administrate si copiilor. Fiecare capsula este usor de inghitit si contine o concentratie ridicata de celule active. Probioticele de la Jamieson provin din surse naturale si sunt testate farmaceutic pentru a garanta eficacitate deplina si puritate clinica absoluta.

De ce sa alegi Probioticele de la Jamieson?

• Ajuta la refacerea echilibrului florei intestinale
• Au o eficienta maxima datorita numarului ridicat de celule active
• Se administreaza o singura capsula pe zi
• Provin din sursa naturala
• Puritate dovedita clinic
• Formula bioactiva

Produse disponibile in Farmaciile Help Net.

Mai multe detalii pe:
www.facebook.com/JamiesonRomania
http://www.farmaciaonline.ro/probiotice/2053-jamieson-probiotic-forte-x-30-cps-5764.html


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Starea de fericire contribuie la o sanatate deplina Starea de fericire contribuie la o...

    Generalitati Starea de fericire si sanatatea deplina se afla intr-o legatura directa bidirectionala si usor de observat in viata de zi cu zi. Relatia celor doua a fost pe deplin studiata de oamenii de stiinta, astfel luand nastere numeroase documentari si teorii...citeste mai mult

Coronavirus Update