DentActiv ofera servicii stomatologice de top in Judetul Prahova

Publicat la data de: 24 August 2011 | Actualizat la data de: 24 August 2011
DentActiv ofera servicii stomatologice de top in Judetul Prahova

Luni, 22 august 2011, s-a inaugurat Centrul Stomatologic DentActiv in orasul Campina, Judetul Prahova. Locuitorii orasului Campina dar si cei din zonele invecinate pot beneficia de servicii stomatologice in premiera astfel: terapie si chirurgie laser, piezochirurgie dar si servicii de urgenta 24/7.

Investitia necesara deschiderii centrului s-a ridicat la aproape 500000 Euro, in care este este inclusa aparatura de ultima generatie (Kavo Germania) dar si infrastructura pentru modernizarea centrului. Proiectul este dezvoltat pe o suprafata de aproximativ 300mp, cuprizand 2 unituri dentare dar si un cabinet de radiologie dotat cu aparatura digitala, ce ofera o doza minima de radiatie pentru pacienti. Echipa medicala este una de exceptie, formata din medici cu inalta pregatire profesionala din Judetul Prahova dar si din Bucuresti.

DentActiv ofera o gama larga de servicii medicale: terapie i chirurgie laser, protetica, implantologie dentara, ortodontie, estetica i profilaxie, endodontie, pedodontie, chirurgie dento-alveolara si imagistic dentara. Centrul ofera inca de la lansare servicii de implantologie de o calitate deosebita (inclusiv protetica) mergand pana la garantia pe viata a lucrarii. Ca si noutate, DentActiv ofera servicii stomatologice gratuite sau la preturi de productie pentru 1200 de angajati ai companiei Confind, servicii ce vor fi intregrate intr-un card de sanatate.

DentActiv este brandul pe partea de stomatologie a Centrului Medical SanConfid, centru ce face parte din grupul Confind Campina. Acest proiect indraznet este viziunea de cativa ani a fondatorului, presedintele CA Confind, Ioan Simion: “ Compania pe care o conduc reprezinta pentru mine marea familie pentru care muncesc 12-14 ore pe zi , pe care o indrum pe calea corecta, careia ii cer multe, dar ma straduiesc sa-i recunosc meritele. Fara cei 1200 de salariati, eu nu valorez nimic!. Acesta este si motivul pentru care doresc sa le ofer angajatilor si locuitorilor din Campina servicii stomatologice de top la preturi accesibile.

Mai multe datalii se gasesc pe site.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Prevenirea riscului de imbolnavire in stomatologie Prevenirea riscului de imbolnavire in...

    Rulajul mare de pacienti intr-un cabinet stomatologic sau intr-o clinica stomatologica determina cresterea incarcaturii microbiene in spatiul acestuia. In plus, utilizarea dispozitivelor rotative, conduce la imprastierea la distanta a materiilor organice (dentina,...citeste mai mult

  • Cauzele care determina tulburarile de anxietate Cauzele care determina tulburarile de...

    Generalitati In fata unor situatii periculoase fiecare dintre noi simte frica, iar aceste stari de frica - manifestate pe termen scurt - sunt semnale de alarma pentru contracararea unor pericole reale, prin actiuni imediate si concrete. Anxietatea reprezinta o...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Coronavirus Update