Masca faciala NeoHeal 25 x 25 cm

Masca faciala NeoHeal 25 x 25 cm

Detalii produs

Categoria: Aparatura medicala
Firma: Sales Promotion Agency

general

Pansamentul cu hidrogel NeoHeal reprezinta un mod nou, neconventional, ce inlesneste tratamentul si accelereaza insanatosirea diverselor tipuri de rani, in special: arsurilor, ulceratiilor, escare si toate tipurile de rani de piele in care un mediu umed este favorabil.

Pansamentele NeoHeal sunt o compozitie apoasa de polimeri naturali si sintetici, precum polivinilpirolidona (PVP), polietilen glicol (PEG) si agar-agar, legati chimic prin bombardarea cu un fascicul de electroni. Procesarea cu radiatii face produsul deplin steril. In starea finala are forma unei foi de grosime de 3mm, continand peste 90% apa. Pentru a asigura forta mecanica, gelul este ranforsat cu o matrice de material textil.

aplicatii


METODA RECOMANDATA DE VINDECARE A RANILOR ARSURILOR CU AJUTORUL PANSAMENTULUI  NEOHEAL:
•  Suprafetele, deteriorate datorita datorita actiunii temperaturii ridicate trebuie acoperite cat mai repede cu pansamentul Neoheal.
•  În primele zile ale procesului de vindecare, schimbati pansamentul la 12 - 24 ore.
•  Chiar mai repede, în primele doua zile ale procesului de vindecare, basicile ar trebui sparte, tesutul necrozat remanent ar trebui înlaturat, iar materialul aplicat pe rana.
•  Medicamentele pot fi aplicate pe suprafata materialului, în conformitate cu recomandarile medicului.
•  În cazul tratarii infectiilor generale (otravire a pielii), trebuie utilizat un tratament general cu antibiotice.
•  ARSURILE DE GRADUL I: Pentru arsurile fara o deteriorare imediata si vizibila a pielii, cea mai importanta actiune ce trebuie efectuata este racorirea locului si acoperirea acestuia cu pansament Neoheal cat mai repede posibil. Astfel, se previne alterarea proceselor fiziologile de modificare a pielii si  de formare a basicilor. Neoheal  asigura schimbul eficient de caldura si balanta de umezeala.
•  ARSURILE DE GRADUL II SI III: Tratarea ranilor infectate si purulente, cu cruste, necroze adanci si parti carbonizate se realizeaza pentru aceste tipuri de rani. Sub materialul protector pot ramane doar acele parti de tesut si piele ce vor fi înlaturate la prima sau a doua schimbare a bandajului protector. Se recomanda aplicarea unui strat de plasa antiseptica pe materialul Neoheal in primele zile de vindecare. Nu utilizati alti unguienti si nici alte metode de tratare. Perioada medie de tratare a arsurilor de gradul I si II prin utilizarea timpurie a materialului Neoheal este de 7-10 zile.
•  ULCERATII: Inceperea tratamentului nu necesita pregatiri prealabile. Aplicarea pansamentului Neoheal reduce durerea locala, stimuleaza autoliza tesuturilor afectate, curata rana de secretiile purulente care sunt absorbite de pansament si inlaturate odata cu acesta, stimuleaza procesul de granulare şi regenerare al epidermei. Neoheal poate fi utilizat de asemenea şi in terapia de compresie.
•  ESCARE: Neoheal poate fi utilizat cu succes in cazul escarelor. Aplicarea pansamentului se face la fel ca in cazul ulceratiilor. Utilizarea prelungita a acestui material poate duce la macerarea pielii din jurul ranii.În acest caz, trebuie realizata protectia marginilor ranii prin acoperirea cu un unguent pe baza de zinc.

proprietati

Pansamentul cu hidrogel este transparent, elastic si flexibil, dar destul de puternic mecanic, absoarbe in mod eficient fluidele corpului si previne pierderea acestora, actioneaza ca o bariera eficienta impotriva bacteriilor, adera bine la rana dar si mai bine la pielea sanatoasa, permite oxigenului sa penetreze volumul bandajului pana la suprafata ranii.

Utilizarea pansamentelor NeoHeal in spitale a aratat ca:
•  Dupa primele cateva schimburi ale pansamentului, durerea arzatoare dispare, dand o senzatie calmanta victimei
•  Tesutul contaminat, necrozat, fibrina si materiile biologice din rana sunt scoase impreuna cu materialul, lasand in urma granulare ne-deformata.
•  Pansamentul protejeaza bine rana impotriva uscarii si a infectiilor externe
•  Pansamentul previne aparitia cicatricilor crescute peste material
•  Schimabarea pansamentului este fara dureri

Pansamentele NeoHeal sunt in special recomandate ranilor copiilor. Acestea nu adera la rani, curata fara durere ranile contaminate si le remediaza fara aparitia crustelor.


Nr. vizualizari: 1511
19 Iulie 2019
  •  

    Cere sfatul medicului

    afla raspunsurile la problemele tale

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter