Decolorant pentru par

Decolorant pentru par

Detalii produs

Categoria: Cosmetice si produse de curatat
Firma: Vivasan

Pret:  

36.54 RON

Decolorant SanoTint este destinat pentru decolorarea menajata a parului cu 2-3 nuante. Extractele de malai si germeni de grau, precum si pulberea de matase, din compozitia decolorantului, asigura ingrijirea si fortificarea parului, conferindu-i stralucire

Prin folosirea decolorantului pentru par SanoTint puteti:
- decolora parul cu 1-3 nuante
- decolora cateva suvite de par (melanj) inainte de vopsirea de baza pentru a obtine o culoare cat mai naturala si intensa.
- decolora parul intunecat pentru vopsirea lui ulterioara intr-o culoare mai deschisa cu vopseaua SanoTint. Astfel, in cazul in care doriti sa vopsiti parul intunecat in culori de nuante rosii, acesta trebuie decolorat in prealabil, pentru a evidentia maxim nuantele rosii.
- decolora parul vopsit pentru a-i conferi o nuanta mai deschisa, pentru a improspata culoarea sau pentru a elimina culoarea precedenta. Gradul dorit de decolorare a parului se obtine prin variatia duratei de actiune a preparatului asupra parului. Fiecare set de decolorant contine: 3 flacoane de activator - cate 15 ml 3 pliculete de praf decolorant - cate 7 g 1 flacon de balsam 1 pereche de manusi de unica folosinta. Pentru parul foarte scurt, pentru melanj sau decolorarea radacinilor crescute, este suficienta o singura doza: 1 pliculet de decolorant si 1 flacon de activator. Pentru parul lung - 3 doze: 3 pliculete si 3 flacoane. Pentru decolorarea integrala a parului foarte lung si des sant necesare 2 seturi de decolorant. Instructiune de folosire a decolorantului: La folosire necesita neutralizare culorile rosie si galbena. Indicatii generale: Va recomandam, mai ales in cazul primei decolorari, sa decolorati doar o suvita. Veti remarca si fixa modul in care reactioneaza parul Dvs., perioada de decolorare, etapele evolutive intermediare. Astfel veti putea evita unele surprize neplacute, deoarece in procesul de decolorare in par si in emulsia decoloranta au loc procese complexe. Dat fiind faptul ca structura parului fiecarei persoane este individuala (asemeni amprentelor digitale), precum difera si calitatea ingrijirii lui, procesul de decolorare este individual pentru fiecare persoana si rezultatul poate fi diferit de cel anuntat de producator. O prognoza suta la suta a rezultatului este practic imposibila. Decolorantul SanoTint contine apa oxigenata, din aceste motive, inainte de a incepe decolorarea vom pune manusile. Utilizarea decolorantului pentru sprancene si gene este contraindicata. La contactul accidental al emulsiei cu ochii, clatiti imediat ochii cu apa din abundenta. Important: Nu recomandam sa amestecati decolorantul cu vopseaua SanoTint, deoarece in acest caz rezultatul va fi putin pronuntat. Efectul optim il veti obtine in cadrul efectuarii procedurii de decolorare-colorare in 2 etape. Mai intai decolorati parul conform instructiunii. Apoi spalati parul cu apa calda, uscati-l cu un prosop si aplicati vopseaua de nuanta dorita SanoTint. Recomandari privind securitatea vopsirii/decolorarii:
- La aplicarea emulsiei folositi manusi speciale.
- In cazul stropirii fetei, mainilor sau hainelor cu emulsie, spalati imediat.
- In cazul contactului emulsiei cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.
- Nu folositi vopseaua sau decolorantul pentru gene si sprancene!
- Nu lasati vopseaua si decolorantul la indemana copiilor!

 

Afectiuni   Prescriptie
     

  Compozitie:   Cantitate: 66 g  

Nr. vizualizari: 7864
23 Mai 2018

Cere informatii


  •  

    Cere sfatul medicului

    afla raspunsurile la problemele tale

    Afla acum
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK