COLESTERONAT

COLESTERONAT

Detalii produs

Categoria: Alimentatie sanatoasa
Firma: Herbagetica

Echilibreaza metabolismul, reduce nivelul de colesterol şi trigliceride, imbunatateşte functiile sistemului digestiv, ofera protectie cardiovasculara.

Descriere

Formula bazata pe extracte din plante, cu rol important in reglarea nivelului de trigliceride şi colesterol şi de normalizare a metabolismului grasimilor.

Extractul pulbere reprezinta in prezent cea mai puternica modalitate de administrare a plantelor medicinale, de 10 ori mai puternic in comparație cu pulberea simpla din plante, fiind asimilat foarte rapid de catre organism.

Extractul de cicoare are o actiune importanta in reducerea nivelului de colesterol negativ. Se dovedeşte un adjuvant de nadejde pentru persoanele cu nivel oscilant al glicemiei sau care prezinta un risc ridicat pentru formarea problemelor de inima. Inulina, o componenta importanta care se afla in cicoare, scade rezistenta celulelor la insulina reglând nivelul de zahar din sange.

Extractul de frunze de maslin echilibreaza nivelul grasimilor din organism şi regleaza tensiunea arteriala, devenind un bun protector al sistemului cardiac. De asemenea, studiile au dovedit ca frunzele de maslin au un puternic rol antioxidant, diminuând riscul de ateroscleroza.

Pulberile de Anghinare, Kelp şi Troscot intensifica beneficiile extractelor standardizate. Kelp reprezinta o alga bruna care impiedica absorbtia de grasimi saturate. Echilibrul nivelului de colesterol pozitiv este mentinut de cianina din Anghinare cu beneficii importante asupra sistemului cardiovascular. Pulberea de Troscot are un bun efect remineralizant şi antiinflamator, ajuta in tratarea afectiunilor rinichilor și ale aparatului digestiv.

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvolatare pentru Bioresurse Alimentare - IBA cu nr.6200/2011.

Compozitie per capsula

Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1- 123,55 mg
Anghinare (Cynara scolymus) pulbere din frunze  - 123,55 mg
Frunze de Maslin (Olea europaea) extract standardizat cu 20% oleuropeina -   51,45 mg
Troscot  (Polygonum aviculare) pulbere din parți aeriene - 25,725 mg 
Alga Kelp  (Fucus vesiculosus) pulbere - 25,725 mg

Administrare

Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi
Copii: 1 capsula de 2 ori pe zi
Precauții: A se administra cu prudenta in timpul sarcinii. in cazul diabeticilor dependenti de insulina, administrarea se va face sub supraveghere medicala, pentru o eventuala ajustare a dozelor de insulina.

Contraindicatii: Nu se cunosc.

Nr. vizualizari: 29
13 Februarie 2020
  •  

    Cere sfatul medicului

    afla raspunsurile la problemele tale

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter