Autoclava Andromeda Vacuum XP - 15/21 L clasa S

Autoclava Andromeda Vacuum XP - 15/21 L clasa S

Detalii produs

Categoria: Sterilizare
Firma: BROKMED

Descriere functii:  Pre si post-vacuum: este prevazuta cu o puternica pompa de vacuum, care asigura eliminarea aerului din camera de sterilizare la inceputul si la sfarsitul ciclului, producand uscarea eficienta a materialului sterilizat. Preincalzire rapida: o metoda foarte noua de preincalzire, bazata pe un element banda de incalzire special, asigura reducerea semnificativa a timpului de preincalzire.
Sterilizare garantata: un dispozitiv electronic sofisticat asigura monitorizarea constanta a presiunii, temperaturii si timpului. Orice anomalie aparuta este afisata pe monitor. Este prevazuta cu imprimanta electronica incorporata care tipareste toate datele ciclului de sterilizare.

Ciclu de noapte cu dispozitiv anticondens: asigura functionarea automata, fara prezenta unui operator. La sfarsitul fiecarui ciclu dispozitivul elimina apa rezultata din condens si opreste sistemul, dar memoreaza electronic datele sterilizarii.

Siguranta operatorului – permite deschiderea usii numai in conditii de siguranta. Usa se deschide doar cand presiunea din camera de sterilizare revine la normal si dupa apasarea butonului.

Specificatii Tehnice:     35651 (15 L)                              35662 (21 L)

Dimensiuni externe:       45 x 39 x 54 cm (W x H x D)      45 x 39 x 66 cm (W x H x D)

Dimensiune camera:      Ø 24.5 x 32 cm adancime          Ø 24.5 x 43 cm adancime
Greutate: 50 kg. Putere consumata: 2000 W. Alimentare: 230 V - 50/60 Hz.. Produsa in Italia. Clasa S.
5 cicluri de sterilizare.

Nr. vizualizari: 2144
13 Septembrie 2019
  •  

    Cere sfatul medicului

    afla raspunsurile la problemele tale

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter