Sef lucrari dr. Dinu Gabriel
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8 (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.599.22.57

36 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Ovidiu
Ovidiu
1 ani si 6 luni
Tocmai m-am intors de la un control la acest doctor la spitalul Monza in Bucuresti pt o problema cu o incheietura. Nu m-a lamurit cu nimic. Foarte neprietenos, prost crescut si nepoliticos desi eu ma comportam civilizat. Am platit 300 de lei degeaba pentru nici 10 minute. Nu imi raspundea la intrebari, nu mi-a clarificat nimic legat de ceea ce vroiam stiu. L-am intrebat despre o eventuala operatie si prima chestie care a spus-o este ca el nu ma opereaza pt ca in primul rand nu sunt eu cooperant!! Nu mi-a spus nimic despre operatie, cum se desfasoara si ce riscuri sunt dupa. Nu m-a ajutat cu nimic acest consult.
Dani
Dani
2 ani si 10 luni
Am fost la un control in vederea stabilirii unui diagnostic si a unei operatii. In scurt timp dupa ce a inceput sa imi vorbeasca, nu stiam daca sa-i dau in cap cu radiografiile si sa plec, sau sa mai stau sa-l ascult. Este extrem de arogant, si prost crescut. Mi-a vorbit foarte urat, nu mi-a explicat nimic, m-a luat peste picior si cand l-am intrebat cum e operatia, mi-a spus sa ma uit pe internet. L-a chemat si pe un colaborator de-al lui care se tot plimba prin cabinete, si mi-a spus sa-mi cumpar de la el o orteza ca "o sa am eu nevoie...". As fi vrut sa citesc inainte de consultatie comentariile de aici, poate nu mai mergeam.
adrian
adrian
3 ani si 2 luni
zica lumea ori si ce eu tot cred in dragoste! O mie de vorbe cat o fapta nu fac! Deoarece rezultatele sunt OK inseamna ca doctorul este OK. Vorbesc ca persoana care a beneficiat de rezultatele muncii echipei lui. Inclusiv recuperare dupa operatie.
Catalina
Catalina
3 ani si 4 luni
Dr. Dinu m-a operat in mai 2012 si iunie 2013 pt. luri fractura gamba stanga,fractura pe care a vazut-o rar mi-a marturisit cand a venit special de acasa in garda la Floreasca desi el nu era de garda la momentul respectiv, eu fiind medic raiolog si ex-colega, este un ortoped de incredere, de nivel international chiar, confirm ca dupa ce m-a externat de recuperare nu a pomenit mare lucru, insa ofera solutii in vederea recuperarii, solutii simple, eficiente si moderne, cred ca este un avangardist care are o viziune moderna asupra recuperarii, daca voi spuneti ceva de bussiness man - why not?? medicii valorosi in Occident fac parte din elita financiara a societatii, acest lucru trebuie sa devina si in RO o realitate, cred ca este unul din Romanii valorosi care mai exista in tara, eu vi-l recomand cu incredere, si mai ales sa fiti sinceri cu el de la bun incput pentru ca el va va rapunde favorabil pe masura!
Mariela
Mariela
3 ani si 7 luni
Acum un an am fost operata de menisc de catre dr. Gabriel Dinu. Recuperarea, care nu a fost usoara si atitudinea, uneori "nemiloasa", a dr. Dinu m-au ajutat sa redevin o persoana activa si sa uit de existenta bastonului si de dureri. Multumiri dr. Dinu si echipei lui de recuperare.
 Sebastian
Sebastian
4 ani si 4 zile
Bun gasit tuturor celor care iși impartașesc in acest mediu virtual opiniile și curiozitațile despre mister DINU. Spre deosebire de ceilalți forumiști, eu nu am , momentan, vreo problema care sa reclame consultul unui ortoped. Am poposit pe-aici ca sa devoalez o enigma care creaza multe nedumeriri. Am citit ca sunt pacienți nemulțumiți ca mister Dinu bagatelizeaza procesul recuperator. Da, e adevarat; dar n-o face din indolența ,e o atitudine premeditata . Am lucrat cațiva ani intr-un spital privat unde opera și el,de cele mai multe ori fiind vorba de artroscopii de genunchi. Dintr-un total de vreo 10 ortopezi care mișunau pe-acolo, Gabriel Dinu era singurul care nu-mi permitea sa fac kineto cu pacienții lui. DE CE? Fiindca este patronul unui complex de recuperare, motiv pentru care incearca sa-și direcționeze pacienții catre acel loc, de aceea el o sa devina interesat de soarta post-operatorie a pacientului doar in momentul in care respectivul "bate palma" cu clinica din Pipera. El sugereaza ca singurii kinetoterapeuți pricepuți și indreptațiți sa-i reabiliteze pacienții sunt cei de la clinica cu pricina. Asta-i dealul, n-ai ce face. Orice s-ar intampla, nu minimalizați importanța recuperarii, incercați s-o parcurgeți temeininc, asistați fiind, macar in primele 4-5 saptamani, de un terapeut iscusit pe "felia" respectiva! Cu prietenie, SEB....
Andrei Mihai
Andrei Mihai
4 ani si 19 zile
M-am operat pe data de 4 Martie 2013 la Dr. Dinu la ambii genunchi de ruptura de ligamente. Am facut recuperare ca la carte. Sunt foarte mulțumit. Un profesionist!
irimiea
irimiea
4 ani si 4 luni
imi poate spune si mia de se poate ce tarife se practica in spitalul floresca(la dr dinu) pentru o ligamentoplastie?
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Sef lucrari dr. Dinu Gabriel


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea


Toate campurile sunt obligatorii

36 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Excelenta

Sef lucrari dr. Dinu Gabriel

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta FLOREASCA
Adresa: Calea Floreasca nr. 8
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK