Prof. Univ. Dr. Stefan LUCHIAN
Medic specialist in Chirurgie plastica si reparatorie (reconstructiva)
Centrul Medical Focus Adresa: B-dul Ferdinand nr. 141
Localitate: Bucuresti
Judet: BUCURESTI
09 Iunie 2016

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
nanescu maria
nanescu maria
6 ani si 5 luni
sotul meu a fost operat de dumnealui si datorita lui poate sa-si foloseasca mana care a fost taiata cu flexul si am najuns destul de tarziu la dumnealui dupa multe alte interventii nereusite,si ia mai facut si alte doua interventii chirurgicale care nu tin de specialitatea domniniei sale deoarece sotul a avut mare incredere in dumnealui si au fost foarte reusite.In privinta onorariului nu ne-a cerut nimic nici nu a stat de vorba cu noi a zis sa vedem operatia reusita,si am avut 3 interventii in ani diferiti iar cand am fost la un control de rutina dupa 4 ani a stat si ne-a consultat fara sa ceara ceva cu toate ca nu mai vine decat in anumite zile la Grigore agripa ,si nea facut consultul fara sa fim macar programati. Toata stima din partea noastra si sa mai avem parte de asa medici... pentru ca au si dumnealor o varsta sa-i dea dumnrezeu viata lunga si sa pregateasca discipoli la nivelul dumnealui.
Balan Cecilia
Balan Cecilia
6 ani si 7 luni
Acum 27 de ani am cunoscut pe cel care dupa o serie de intervenții mi-a salvat un brat dupa o arsura. Ii sunt recunoscatoare si ii Multumesc din suflet domnului doctor Luchian,un om extraordinar, un excelent profesionist,o persona unica. Multumesc domnule Doctor , cu respect,Cecilia
Beatrice
Beatrice
7 ani si 12 luni
Mie mi-a facut acum 10 ani o operatie estetica la sani, de care am fost foarte multumita. Mie nu mi-a cerut nici un fel de spaga, asa ca nu pot spune ca este un spagar. Daca vrei tu sa-i dai, e altceva. Dr.Stefan Luchian nu cere bani ca alti doctori.
Dunea Ionel
Dunea Ionel
8 ani si 24 zile
Revin ca sa iti amintesc MACELAR SPAGAR CRIMINAL ca pe 5 Iulie 2012 se implinesc 7 ani de cand mi-ai recomandat TAIEREA PICIORULUI STANG DIN COAPSA,in loc de OPERATIE BY-PASS care imi SALVA PICIORUL CUM DUPA 6 LUNI AM FACUT OPERATIE BY-PASS LA CELALALT PICIOR DREPT DE CATRE DR CHIRURG DROC IONEL DE LA SPITALUL MILITAR BUp***aESTI PE CARE IL CUNOSTI !!!DE CE,DE CE BESTIE NU MI-AI RECOMANDAT BY-PASS DE CE !!!??DE 7 ANI SUFAR SI NU POT CONTINUA MUNCA DE ARTIST PLASTIC DE CE CRIMINALULE !!!!???OAMENI BUNI ACEST MACELAR SPAGAR CRIMINAL MI-A DISTRUS VIATA PENTRUCA ESTE AVID DE BANI SI DE INCAPACITATE PROFESIONALA CU TOATE CA ISI ASUMA FEL DE FEL DE TITLURI ,FERITI-VA DE ACEST MACELAR CRIMINAL !!!! BLESTEMAT SA FI OLOG SI SA AI PARTE DE SUFERINTELE PE CARE MI L-AI PRICINUIT BESTIE !!!! {O sa arat lumii ACTE PRIN CARE MA CONDAMNI LA MOARTE LETALA ,CRIMINALULE !!!,{deocamdata viziniaza filmuletul cu OPERATIE VASCULARA BY-PASS ,,Arteropartia cronica obliteranta-arterita-Tratament",care este o dovada a actului criminal aspra vietii mele CALAULE !!!
Dunea Ionel
Dunea Ionel
8 ani si 25 zile
REVIN DUPA 7 ANI DE CAND M-AI CONDAMNAT LA MOARTE LETALA,DUPA CE TI-AM DAT SPAGA BANI SI UN TABLOU , PRIN TAIEREA PICIORULUI STANG DIN COAPSA, IN LOC SA IMI RECOMANZI OPERATIE BY-PASS CUM DUPA 6 LUNI AM FACUT LA CELALALT PICIOR ,DE CE ,DE CE MACELAR SPAGAR CRIMINAL CAND AI ATATEA TITLURI DE CE MACELARE CRIMINAL !!!ITI DORESC SA FI IN LOCUL MEU CALAULE NUMAI O ZI !!!!
Dunea Ionel
Dunea Ionel
8 ani si 6 luni
In anul 2005 m-am internat la salonul acestui MACELAR SPAGAR cu diagnostic de arterita si timp de doua saptamani mi-a facut doua analize dupa care mi-a spus ca trebuie sa imi amputeze piciorul din coapsa,in loc sa imi recomande OPERATIE BY-PASS!!! DE CE DOMNULE MACELAR SPAGAR !!!??DE CE !!!?
ploaia
ploaia
9 ani si 9 luni
halal profesor ,titlu onorific,nu real

Spune-ti parerea despre Prof. Univ. Dr. Stefan LUCHIAN


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Prof. Univ. Dr. Stefan LUCHIAN

Medic specialist in Chirurgie plastica si reparatorie (reconstructiva)

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter