Prof. dr. Silviu Constantinoiu
Medic specialist in Chirurgie (generala)
Medic la Spitalul clinic Sf. MARIA (Spitalul clinic GRIVITA)
Adresa: Bd. Ion Mihalache 37 (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.222.39.60

8 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
gogi
gogi
10 luni si 6 zile
Am avut norocul sa-l vad si sa-l ascult pe acest medic in data de 26 mai 2014 la TVR1 in emisiunea "Profesionistii"... Din dialogul emisiunii vazute izvora probitate morala si argumentarea profesionala a spuselor dumnealui. Am dorit sa imi verific gandurile si sa ma conving ca nu ma insel.Am intrat, cautat si m-am documentat. Da, nu m-am inselat! Ma bucura faptul ca dumnealui exista. Are in vedere si formarea unor astfel de medici. Vizez structura morala si profesionala a dumnealui cat si calitati subsidiare rare. Este cuceritor, are multiple calitati pentru care tineri cu vocatie dar si stiinta de medic, sa-i stea in preajma .
alexandru
alexandru
1 ani si 5 luni
doamna Loredana Gheorghe,ma numesc Alexandru si sunt din Slatina si am si eu acelasi diagnostic ca si tatal dumneavoastra si as dori si eu detalii despre operatie, cum se face,si altele,va rog din suflet sa-mi lasati mesaj daca doriti si sa gasim o solutie sa discutam sau imi lasati mesaj pe adresa de maill Alexandruselfcontrol@yahoo.com va multumesc si astept mesajul dumneavoastra
Cojocaru Ileana Gabriela
Cojocaru Ileana
Gabriela

1 ani si 6 luni
In anul 2009 am fost operata de DL PROFESOR Siliu Constantinoiu ,operatie de reconstructie esofagiana.Am fost tratata la superlativ,are o mana de aur.Ii multumesc din suflet pt a doua sansa!Pt mine este DUMNEZEU!
Marinela Oana
Marinela Oana
1 ani si 10 luni
Tatal meu a fost diagnosticat in urma cu aproximativ un an cu melanom malign. Operatia a fost realizata cu succes la spitalul Sfanta Maria din Bucuresti.Medicii care s-au ocupat de operatia / evolutia tatalui meu au fost dl doctor Silviu Constantinoiu si dna Rodica Birla, cu adevarat profesionisti, vi recomand cu toata increderea.
Loredana Gheorghe
Loredana Gheorghe
4 ani si 5 luni
Tatal meu a fost diagnosticat la Craiova cu neoplasm esofagian (cancer esofagian). Am trecut atunci prin cea mai neagra perioada a vietii mele. Cei de la Craiova s-au purtat foarte urat, medicul de aici limitandu-se la a spune ca "trebuie sa va ganditi daca doriti sa intrati in aceasta lupta pentru ca un astfel de bolnav are nevoie de tratament de cateva milioane pe zi, iar noi nu va putem oferi nici macar seringi sau bandaje". Am ajuns printr-o recomandare la spitalul Sf. Maria din Bucuresti, la dl doctor Silviu Constantinoiu si la d-soara Rodica Barla. Acesti 2 oameni au fost adevarati ingeri pentru mine si pentru familia mea. Va spun sincer ca nu am crezut ca in Romania mai pot profesa astfel de oameni extrem de bine pregatiti si mai ales binevoitori sa ajute bolnavii! Au transformat drama pe care o traiam in speranta si in final in cea mai mare bucurie... S-a dovedit ca diagnosticul pus la Craiova nu era atat de grav, tatal meu avand esofagita cronica, esofag tip Barret si hernie hiatala. Cert este ca a fost operat de domnul profesor Constantinoiu si de d-soara Barla, iar acum se simte extraordinat, nu mai are absolut nicio problema! Domnilor doctori va multumesc din suflet! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate dvs si celor dragi si cat mai multe impliniri!
maria
maria
5 ani si 1 luni
fetita mea in virsta de 17 ani a fost diagnosticata de dl.doctor mircea birsan din cluj cu leiomiom mediastinal posterior.as dori sa aflu ce se poate face in aceasta situatie.va multumesc
Poftala Ionela Cristina
Poftala Ionela
Cristina

6 ani si 2 luni
Am inteles ca domnul doctor Silviu cONSTANTINOIU este cel mai bun doctor chirurg.Tatal meu a fost diagnosticat dupa endoscopie cu neo esogastric...Adica cancer la esofag.Acum urmeaza sa facem tomograful si trebuie neaparat operat.Va rog din suflet sa ma ajutati are doar 52 de ani.Va multumesc
Grosu Mihai
Grosu Mihai
6 ani si 6 luni
Pacient 65 ani, diagnosticat cu tumoare esogastrică, la Spitalul Militar Galaţi de cătreDomnul Lt.col Dr. Cornel Forţu.Vă adresăm rugămintea in limita posibilităţiloro internare in vederea unei posibile operaţii.Cu deosbit respect.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Prof. dr. Silviu Constantinoiu


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Schimba imaginea

Toate campurile sunt obligatorii

8 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Excelenta

Prof. dr. Silviu Constantinoiu

Medic specialist in Chirurgie (generala)
Medic la Spitalul clinic Sf. MARIA (Spitalul clinic GRIVITA)
Adresa: Bd. Ion Mihalache 37