Dr. Stefan Chindris
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
carla
carla
2 ani si 3 luni
Din pacate despre acest doctor nu am o parere foarte buna.Dupa o cazatura la schi, am fost la un control la clinica privata unde lucreaza.MI-a recomandat niste pastile si o fasa.Mi-a spus ca nnu am nimic la menisc/ligament. L-am intrebat daca e nevoie sa imi fac RMN, a spus nu. Dupa 8 luni in care mi s-au atrofiat muschii si circumferinta picioarului mi-a scazut cu 4 cm , am facut un alt control la un alt doctor si am intrat in operatie in foarte sp***at timp. Din cauza ca am asteptat atata, meniscul meu nu a mai putut fi salvat. Din pacate, despre acest doctor nu am o parere foarte buna. Superficialitatea acestui doctor Chindris, m-a costat foarte scump,doua operatii si multa recuperare. Un alt exemplu la fel de negativ ,este din partea unei colege. Dupa o cazatura in maini, i s-a recomandat fasa si medicamente. Nici macar RMN sau radiografie.Dupa doua saptamani in care nu ii treceau durerile, a fost la un alt medic. Acesta i-a pus imediat mainile in gips. Nu vreau sa defaimez numele acestuia, ii cer doar mai multa atentie la pacienti si la probleme lor.Sunt sigura ca anii de experienta pozitiva i-au adus titlurile primite. Din pacate,eu nu am incredere sa il recomand si altor persoane.
Mihaela Mihai
Mihaela Mihai
4 ani si 3 luni
NU am nici un respect pentru medici care, fara nicio vocatie isi fac treaba de mantuiala. E trist sa fii asa tanar si totusi atat de blazat. Sotul meu a suferit o operatie banala de coasere a tendonului lui Ahile, am mers cu recomandari, ba mai mult, dupa operatie, sotul meu a ajuns sa si cunoasca apropiati ai dlui doctor in procesul de recuperare. Cu toate acestea insa, operatia sotului meu nu s a inchis, chiar daca a fost vazut post-operator, dl doctor a tratat cu superficialitate problema. Si iata-ne acum, la 9 luni dupa operatie, dupa alte 3 interventii la chirurgie recuperatorie, bani cheltuiti, luni de carje si atele, un picior pe care nu il poate folosi complet si care arata ca si cum ar fi calcat pe o mina anti-personal, luni de concediu medical. Daca am avea vreo dovada ca a fost vazut de mai multee ori dupa operatie, l am da in judecata fara cel mai mic regret si oricat ne ar costa.Dl doctor este si cadru didactic universitar, la fel suntem si noi-dar in alt domeniu, si ma sperie ca altii vor ajunge sa invete sa isi faca treaba la fel ca si el.
Alice
Alice
4 ani si 6 luni
m-a dezamagit foarte tare domnul doctor, ori nu isi da interesul si nu ii pasa de pacienti ori nu se pricepe la ceea ce face...

Spune-ti parerea despre Dr. Stefan Chindris


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Slaba
Statistici medic:
Disponibilitate
   Slaba
Comunicare
   Slaba
Pregatire
   Slaba
Atitudine
   Slaba
Dotare
   Slaba

Dr. Stefan Chindris

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter