Dr. Radu Zamfir
Medic specialist in Chirurgie (generala)

17 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
domnitza
domnitza
6 luni si 19 zile
dumnezeu sau divinitatea sau cine guverneaza universul infinit in timp si spatiu,si-a trimis pe terra aici la noi in romania mana lui dreapta ca s-a ajute pe cate unul sa mai zaboveasca inca putin in aceasta lume unde toti absolut toti suntem trecatori .si apoi facand o paranteza degeaba l-or mai si invidia cate unu pentru ca dumnezeu si-a pus la lucru toata arta cand l o zamislit si l-a facut asa de frumos o spune o doamna care are pretentia bunului gust
sandra
sandra
7 luni si 24 zile
Respect pentru Doctorul Radu Zamfir.Este un om foarte bun,eu nu va cunosc personal,dar se vede prin comportament,vorbe ca este un om bun si un doctor foarte bun.Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa va ajute sa treceti cu bine peste cele intamplate.mult succes in continuare in tot ceea ce faceti.
sandra23
sandra23
7 luni si 23 zile
Dl Dr Zamfir este un om extraordinar,calm,vorbeste foarte frumos,nu il cunosc personal dar mia fost de ajuns ce am vazut despre el in data de20.Un om adevarat care se gandeste la ceilalti foarte mult.Ii doresc sa treaca peste toate greutatile,sa aiba succese in tot ceea ce va face.Multa sanatate Dr Zamfir si familiei lui.
salim nejdet
salim nejdet
7 luni si 22 zile
Super OM .Un profesionist desavirsit Cinste lui.
Caesar
Caesar
7 luni si 21 zile
dr Radu Zamfir mi-a facut mult bine,ma poate ajuta cineva pentru a intra in posesia datelor de contact a medicului Radu Zamfir.?
anca
anca
7 luni si 20 zile
Cred ca Dumnezeu l-a inzestrat cu multe calitati, de o parte din ele ne-am dat si noi seama, acum: modest,echilibrat, concis, curajos. Ca medic inzestrat si cu aceste calitati, cred ca este o persoana aleasa. Multa sanatate si putere.
liliana
liliana
7 luni si 14 zile
SUPER DOCTOR, SUPER OM, inzestrat cu toate calitatile unui medic ce are vocatia in sange: pregatire profesionala de exceptie, rara modestie, rabdare,docilitate...Dumnezeu l-a trimis sa salveze oameni, aratandu-le multora cum se practica, in cel mai serios mod, o meserie.
LUNGU
LUNGU
7 luni si 27 zile
pentru ca afost omul care mi-a dat speranta de viata , a fost omul care m-a readus la viata , a fost omul care m-a incurajat sa merg mai departe atunci cand persoana draga mie a plecat in lumea celor drepti din cauza unui accident rutier. A dat dovada de mult profesionalism la problemele de sanatate ale mele complicate ,si am vazut cum se comporta si cu ceilalti pacienti , un om deosebit , un om care salvat vieti punand suflet in tot ceea ce face . Acum cand Radu trece prin momente grele , sunt alaturi atat de el cat si de colegii lui si le doresc insanatosire grabnica .
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Radu Zamfir


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Schimba imaginea

Toate campurile sunt obligatorii

17 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Radu Zamfir

Medic specialist in Chirurgie (generala)