Dr. Radu Zamfir
Medic specialist in Chirurgie (generala)

18 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
monica
monica
3 ani si 7 luni
Adevarat profesionist
domnitza
domnitza
4 ani si 1 luni
dumnezeu sau divinitatea sau cine guverneaza universul infinit in timp si spatiu,si-a trimis pe terra aici la noi in romania mana lui dreapta ca s-a ajute pe cate unul sa mai zaboveasca inca putin in aceasta lume unde toti absolut toti suntem trecatori .si apoi facand o paranteza degeaba l-or mai si invidia cate unu pentru ca dumnezeu si-a pus la lucru toata arta cand l o zamislit si l-a facut asa de frumos o spune o doamna care are pretentia bunului gust
sandra
sandra
4 ani si 3 luni
Respect pentru Doctorul Radu Zamfir.Este un om foarte bun,eu nu va cunosc personal,dar se vede prin comportament,vorbe ca este un om bun si un doctor foarte bun.Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa va ajute sa treceti cu bine peste cele intamplate.mult succes in continuare in tot ceea ce faceti.
sandra23
sandra23
4 ani si 3 luni
Dl Dr Zamfir este un om extraordinar,calm,vorbeste foarte frumos,nu il cunosc personal dar mia fost de ajuns ce am vazut despre el in data de20.Un om adevarat care se gandeste la ceilalti foarte mult.Ii doresc sa treaca peste toate greutatile,sa aiba succese in tot ceea ce va face.Multa sanatate Dr Zamfir si familiei lui.
salim nejdet
salim nejdet
4 ani si 2 luni
Super OM .Un profesionist desavirsit Cinste lui.
Caesar
Caesar
4 ani si 2 luni
dr Radu Zamfir mi-a facut mult bine,ma poate ajuta cineva pentru a intra in posesia datelor de contact a medicului Radu Zamfir.?
anca
anca
4 ani si 2 luni
Cred ca Dumnezeu l-a inzestrat cu multe calitati, de o parte din ele ne-am dat si noi seama, acum: modest,echilibrat, concis, p***aajos. Ca medic inzestrat si cu aceste calitati, cred ca este o persoana aleasa. Multa sanatate si putere.
liliana
liliana
4 ani si 2 luni
SUPER DOCTOR, SUPER OM, inzestrat cu toate calitatile unui medic ce are vocatia in sange: pregatire profesionala de exceptie, rara modestie, rabdare,docilitate...Dumnezeu l-a trimis sa salveze oameni, aratandu-le multora cum se practica, in cel mai serios mod, o meserie.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Radu Zamfir


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

18 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Radu Zamfir

Medic specialist in Chirurgie (generala)
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK