Dr. Ovidiu Sigifri Mereuta
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Cristina
Cristina
6 ani si 25 zile
Am mai intilnit de-a lungul vietii oameni succinti in vorba dar ca dinsul ba! :) putinul pe care-l spune este din cap pina-n picioare purul adevar! nu te lauda,nu primesti diplome de excelenta de rahat ca pe la altii la dinsul te duci daca vrrei sa stii cu adevarat cum iti evolueaza sarcina,daca e ceva in neregula, cum arata fatul tau( e cel mai bun interpret la ecografii ever)....etc,stiti chestii din astea minore care fac diferenta intre o sarcina dusa pina la capat si avorturi spontane sau mai rau nasterii premature pe la 4 luni jumate! Ca sa fiu aprope de dansul(sp***at si la obiect) cel mai bun doctor ginecolog pe care l-am intalnit in viata mea( si eu si 2 prietene de-ale mele) si care una din sarcini mi-a salvat-o efectiv!( eram de 8 luni la o tuta si-mi zicea sa nasc natural si dinsul a fost singurul care a detectat ca nu pot naste natural nici daca vreau, in conditiile in care mai fusesem la inca vreao 3 vraci pe aici prin galati). Mii de multumiri si respect pentru dvs .
Oana Susanu
Oana Susanu
6 ani si 3 luni
A operat-o pe mama de cancer uterin. Cu interventia prompta si corecta a dansului, avem sperante la o viata mult mai buna. Voi merge si eu la dansul la control cu incredere. A dignosticat-o corect de la primul consult, fapt dovedit de analize. Este un om si un medic extraordinar, mi s-a lipit de suflet!
Teodor
Teodor
6 ani si 11 luni
Acum, 5 ani, am fost operata de fibrom. Dupa interventia acestui medic deosebit, nu am avut nici o problema. Nu a necesitat tratament sau alta interventie. Eram intr-o stare critica atat moral, cat si fizic. Ii multumesc pentru tot, desi a trecut ceva timp, si-i doresc sanatate, putere de munca,..., deoarece capacitate are!!!

Spune-ti parerea despre Dr. Ovidiu Sigifri Mereuta


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Ovidiu Sigifri Mereuta

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter