Dr. Luminita Bazavan
Medic specialist in Oftalmologie

5 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Elena
Elena
3 ani si 8 luni
N-o recomand nimanui pe aceasta doamna doctor. In urma cu 4 ani am fost la dansa la control si, pe langa faptul ca m-a tratat cu superficialitate si mi-a spus ca nu mi s-au marit dioptriile, cand eu nu mai vedeam bine cu ochelarii pe care-i aveam si ma durea capul in zona fruntii, dansa m-a trimis sa-mi fac radiografie la cap, mi-a spus ca am meningita. E clar ca aceasta doamna "doctor" fie nu stie ce inseamna meningita, fie are vreo afacere cu spitalul privat unde ma trimisese la radiografie. Adica sa-mi radiez capul degeaba! Pentru ca de 4 ani traiesc foarte bine, mi-am schimbat dioptriile si nu m-a mai durut capul. Nu o recomand, dimpotriva, v-as sfatui sa o evitati cat puteti. Sunt multi doctori buni in Ploiesti!
Anonim
Anonim
3 ani si 8 luni
Nu o recomand nimanui pe aceasta doamna doctor. Doar pentru ca ma durea putin capul, in loc sa-mi dea dioptriile corecte, mi-a spus ca nu mi-au crescut dioptriile, in schimb mi-a dat trimitere la spitalul Lotus sa fac radiografie la cap ca am meningita. Probabail ca are vreo "afacere" cu cei la care ma trimitea, altfel nu-mi pot explica. Sau este un doctor atat de bun incat nu stie ce inseamna meningita. Nu o recomand! Din contra, sper sa o evite cat mai multa lume!
Matei Stefan
Matei Stefan
4 ani si 12 zile
Sa speram ca acest calificativ pe care l-am oferit il meria. Eu as vrea sa vin la un consult.
Moraru
Moraru
4 ani si 1 luni
Fetita mea in varsta de 10 ani (2012)era pacienta d-nei doctor de la varsta de 5-6 ani.In ziua in care am fost prograp***a la consult,de la ora 11 pana la ora 15 copilul meu a asteptat cu picaturile puse sa intre la d-na doctor.Am fost nevoita sa trimit copilul cu o colega de serviciu,intrucat mama mea era decedata acasa.Am venit la 15 eu si am cerut sa fie vazuta intrucat nu mi s-a parut normal sa astepte atat in conditiile unei programari la un cabinet particular.A venit si raspunsul naucitor al d-nei in timp ce imi punea ochelarii copilului in mana mi-a spus :"sa iti iei copilul sa plecati ca nu am timp de ea".Lipsa de bun simt mai mare de atat nu mi-a fost dat sa vad ,in conditiile in care pentru un consult programat la o anumita ora oricum asteptam sa treaca ,chiar si 1 ora peste sa fim chemate.NU RECOMAND
Anca
Anca
4 ani si 4 luni
Un medic exceptional, e oftalmologul meu de mai bine de 14 ani. Un specialist foarte bun, cu multa rabdare si intelegere, face doar controale de performanta. O recomand cu caldura.

Spune-ti parerea despre Dr. Luminita Bazavan


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

5 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Luminita Bazavan

Medic specialist in Oftalmologie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter