27 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
eventual pacient
eventual pacient
4 ani si 7 luni
Am vorbit cu dumnealui la telefon chiar inainte sa ajunga tatal mau la spital, acolo unde isi desfasoara activitatea dl doctor; mi s-a confirmat ca este ok, atunci cand am precizat ca este pe drum spre spital sau deja acolo la poarta, ca il primeste; a stat omul acolo cel putin 1 ora jup***ate, cu trimitere si tot ce trebuie, dupa care l-a "pasat" catre alti medici pe motive doar de domnia sa stiute si la ale caror cabinete erau deja in asteptare zeci de oameni...asa ceva nu se faca, daca nu vroia sa il primeasca nu mai imi confirma ca e ok; poate faptul ca nu a "impins o spaga" nu a iesiot in evidenta...nu veni se de placere, venise ca avea probleme cu inima...nu asa se trateaza pacientii, m-am bazat pe calificativele primite si mi-am luat teapa; scriu asta ca sa nu isi mai puna si altii baza in calificative "la misto" sau reale doar de la cei cu pile...si care obisnuiesc personalele medicale cu bani multi...
liviu
liviu
5 ani si 1 luni
il merita
Irina
Irina
5 ani si 6 luni
cel putin nu are dcenta sa te asculte ce ai dar sa te mai trateze.....nu intelegi mai nimik de la el. Regret ca am fost la o consultatie la el....a luat banii si atat. [...] - comentariu moderat de Admin
cati
cati
5 ani si 6 luni
Este un om bun si un medic bun cum rar intalnesti.A fost o binecuvantare pentru mine faptul ca am fost pacienta dumnealui si datorez, in urma tratamentului , calmului,bunatatii acestui doctor sanatatea de care ma bup***a. Va foarte multumesc domnule doctor si va doresc dv.stra si familiei multa sanatate.
M.M.
M.M.
6 ani si 11 luni
Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru faptul ca mi-a oferit posibilitatea sa-ntalnesc un medic ca si d-nul LIVIU CHIRIAC - dr. cardiolog primar al "Spitalului Militar" Bup***aesti/ Sectia "Cardiologie-Aritmologie" . Cuvintele nu pot exprima intreaga recunostiinta pe care-o resimt pentru sanatatea pe care d-nul dr LIVIU CHIRIAC a redat-o inimii mele. Este un supermedic si-n acelasi timp un foarte bun terapeut al sufletelor familiilor pacientilor si consilier de exceptie pe probleme medicale,pt pacienti. Pot conchide, spunand ca dumnealui reprezinta cadoul pe care Dumnezeu l-a daruit inimii mele. Va multumesc mult , domnule doctor, pentru tot ! Va doresc, dragi cititori, sa aveti o zi cum va place, si-o viata menita sa va aduca sanatate !
Best regards,
T.
kara
kara
6 ani si 11 luni
Mi-ar placea sa va pot impartasi toate gandurile mele pozitive despre d-nul dr LIVIU CHIRIAC, un medic cu adevarat nobil. Ati intelege intensitatea trairilor mele doar daca ati fi fost pacientul(a) d-lui dr LIVIU CHIRIAC . Ati intelege intensitatea sentimentului de adanca recunostiinta pe care-l simt pentru un om pentru care profesiunea sa reprezinta o binecuvantare si care, atunci cand isi practica meseria, nu face decat sa-l bup***ae pe Dumnezeu si sa aduca linistea in sufletele familiilor pacientilor sai. Ii doresc , sincer, toata fericirea din lume, sa se bup***ae de toata dragostea Lui Dumnezeu in continuare. Ma bup***a, cu tot sufletul meu, ca am avut onoarea sa-ntalnesc un doctor cu adevarat bun. Ma voi ruga pentru sanatatea sa, in fiecare seara ! Inima mea functioneaza, acum, asa cum imi doresc, iar tatal meu se simte foarte bine in urma unui infarct miocardic; si toate acestea datorita faptului ca am cunoscut amandoi un medic deosebit, in persoana d-lui dr LIVIU CHIRIAC. Ii multumesc pentru ca mi-a oferit posibilitatea de-a ma bup***aa de o noua viata. Ii multumesc mult pentru tot !
Maria M.
Maria M.
6 ani si 8 luni
Buna ziua ! Multumesc site-ului "Calificative.ro" pentru oferirea oportunitatii cititorilor lui de-a-mpartasi experintele traite. Eu doresc a-mi exprima recunostinta si reala bup***aie, gandindu-ma ca am fost pacienta d-lui dr LIVIU CHIRIAC. A fost , pentru mine, o adevarata onoare si o mare placere, a regasi implinirea pe care mi-a redat-o sanatatea oferita in Spitalul Militar Bup***aesti, de catre d-nul dr LIVIU CHIRIAC, caruia-i multumesc! Sunt fericita sa ma bup***a de sanatatea mea ! Sunt fericita pentru faptul ca d-nul dr LIVIU CHIRIAC m-a ajutat sa aduc tot ce-i mai bun in viata mea ! Mi-a redat sanatatea ! Chiar daca d-lui dr LIVIU CHIRIAC nu am reusit, pana-n prezent, sa-i prezint adevarata profunzime a recunostintei pe care i-o port, sper ca acest site s-o faca pentru mine. Ii multumesc ! Cu drag, Maria !
Elena Ciungan
Elena Ciungan
6 ani si 8 luni
Multumesc, din tot sufletul meu, pentru tot binele si blanda grija pe care domnul doctor Chiriac Liviu le-a adus in viata prietenei mele si a fiului meu, ambii pacientii dumnealui. O sa-l rog pe sotul meu ( preot) si pe maicile din parohia lui sa poarte numele bunului doctor Chiriac Liviu in toate rugaciunile lor de peste zi. Il imbratisez, cu toata dragostea, pentru sanatatea pe care le-a oferit-o oamenilor importanti din viata mea. Toata iubirea noastra se indreapta spre buna dvs inima, domnule doctor, si cele mai bune ganduri va insotesc ! Cu multa pretuire si deosebita consideratie, Elena !
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Liviu Chiriac


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

27 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter