Dr. Ion Ionut Adrian
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. PANAIT SARBU (GIULESTI)
Adresa: Calea Giulesti, nr. 5, sector 6, Bucuresti. (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 6
Judet: Bucuresti
Fax: 021.316.12.80

57 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Andreea
Andreea
20 zile, 21 ore, 40 min
Imi puteti spune si la ce clinica privata il pot gasi pe dl. doctor si daca se ma ocupa si de nasteri? multumesc!
Cristina Sfetescu
Cristina Sfetescu
6 luni si 0 zile
Buna ziua! Eu sunt o mamica fericita care a avut cel de-al treilea copil si datorita dr. Ion Ionut Adrian. In urma incompetentei unei doctorite din Spitalul Universitar am ramas fara o trompa si cealalta mi-a fost taiata si legata. Dumneaei mi le-ar fi scos pe amandoua dar a vegheat Bunul Dumnezeu si am nascut prin cezariana cu un rezident musulman, care a respectat religia sa. Potrivit acesteia, legarea trompelor este un mare pacat la care rezidentul nu a vrut sa fie partas. Din pacate nu-i cunosc numele. Cert e ca doctorita dupa ce m-a vazut la controlul de 6 sapt, dupa nastere, m-a anuntat ca nu mai am trompe deoarece le-a scos.Sunt crestin-ortodoxa si intrucat nu mai aveam liniste, ajutata de preotul Pomohaci Cristian care m-a incurajat sa merg la analize am descoperit ca mai aveam o trompa, cam ciuntita ce-i drept, dar functionala. Dr Ion Basca a fost cel care mi l-a recomandat pe dr. Ion Ionut Adrian. Cu ajutorul dr.Ion Ionut,care a avut multa rabdare si ingaduinta, am acum o fetita frumoasa si sanatoasa de 3 ani. MULTUMESC FRUMOS!
Nela
Nela
6 luni si 10 zile
Este un om exceptional , un profesionist de inalta clasa , indiferent ca ai probleme obstetricale sau ginecologice.Cand te adresezi domnului doctor , stii ca esti pe miini bune ,pune suflet , stiinta si multa munca in tot ceea ce face. D-zeu sa-l aiba in paza pe dinsul si familia !
Mariana Pitic
Mariana Pitic
6 luni si 19 zile
Buna .Doresc sa aflu in ce zile ale saptamanii , i-l pot gasi pe domnul doctor in maternitate.Doctorita mea m-a indrumat sa ma duc la dansul pentru analize mai amanuntite.De 6 ani traiesc cu speranta ca voi deveni mamica .Multumesc .
Ana Maria
Ana Maria
7 luni si 20 zile
Un om minunat si un bun profesionist.Ii doresc sa fie sanatos pentru a aduce pe lume "minuni" si mai ales sa simta bucuria mamelor de fiecare data cind face asta.MERITA.Minunea mea Matei are deja 3 luni.MULTUMIM domnule doctor.
Manolea Petruta -Viorica
Manolea Petruta
-Viorica

9 luni si 22 zile
Toti medici de la acel spital(maternitate)sunt ff foarte de treaba,medici in adevaratul sens al cuvantulu si oameni...ca si maternitate e la fel de buna..nu degeaba sunt oameni minunati acolo...eu am doi copilasi superbi..pe al 3 lea tot acol am sa il nasc ...Doamne ajuta!!..:)
ioana berca
ioana berca
1 ani si 1 luni
e un doctor foarte bun.am nascut un baietel minunat si m-a ajutat enorm.
Ghita Adriana
Ghita Adriana
1 ani si 2 luni
Buna fetelor!anul trecut in septembrie 2012 Domnul doctor ma operat laparascopie si mi-a dezlegat trompele ....am o fetita de 13 ani si am mai avut o sarcina acum 8 ani baietelul sa nascut avea 3300 greutate dar din cauza doctoritei Radulescu Carmen Mihaela de la Polizu am ramas fara el si o rugasem sa imi lege trompele spunadu-mi mie ca am 2 capii sanatosi si etc...cine vrea amanunte pt domnul doctor las atasata adresa de e-mail este un doctor dat de la Dumnezeu.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Ion Ionut Adrian


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Schimba imaginea

Toate campurile sunt obligatorii

57 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Ion Ionut Adrian

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. PANAIT SARBU (GIULESTI)
Adresa: Calea Giulesti, nr. 5, sector 6, Bucuresti.