Dr. Ion Ionut Adrian
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. PANAIT SARBU (GIULESTI)
Adresa: Calea Giulesti, nr. 5, sector 6, Bucuresti. (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 6
Judet: Bucuresti
Fax: 021.316.12.80

62 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
valeria
valeria
2 luni si 24 zile
Despre d-l doctor Ion, pe scurt: un profesionist de exceptie si un om extraordinar.
Valentina
Valentina
5 luni si 4 zile
La clinica privata unde ar putea (teoretic) fi gasir dr. Ion, raspunde o doamna la telefon care spune tot timpul ca nu mai sunt locuri pentru luna urmatoare si sa revin peste o luna cu un telefon, iar cand revin cu acel telefon, o ia de la inceput ca nu mai sunt locuri...si tot asa. Deja sunt amanata de 4 luni. Am mai fost si la alte clinici private la medici extrem de ocupati, insa intotdeauna am gasit programare in ordinea in care am sunat, chiar daca au fost si peste 4 luni...insa se pare ca pe dr. Ion este imposibil sa-l gasim in clinica privata datorita acelei secretare care refuza sa te programeze peste 2-3 luni cand are agenda libera. Am fost si la Giulesti, insa cand am vazut ca trebuie sa astepti toata ziua acolo fara sa stii daca ai sanse...am ramas cu un gust amar. Mare pacat, putem sa murim asteptand o programare, caci in cazul unui cancer galopant orice minut conteaza.
Cornelia
Cornelia
6 luni si 7 zile
va rog cine ma poate ajuta sa ajung la doctor Ion Ionut pentru a ma lua in evidenta sun in 2 luni jumate la a 5 sarcina va rog mult
CATALINA DIACONESCU
CATALINA DIACONESCU
1 ani si 6 luni
Este un medic extraordinar de bun din toate punctele de vedere! Sanatate multa ii doresc!
Cristina
Cristina
1 ani si 8 luni
In luna aprilie 2014 am fost operata laparoscopic de domnul doctor pentru dezobturarea trompelor uterine. Desi nu a reusit sa rezolve problema, am fost foarte multumita de atitudinea si profesionalismul dumnealui. Este un medic foarte priceput si un om extraordinar.Ii doresc multa sanatate si putere de munca.
Andreea
Andreea
1 ani si 10 luni
Imi puteti spune si la ce clinica privata il pot gasi pe dl. doctor si daca se ma ocupa si de nasteri? multumesc!
Cristina Sfetescu
Cristina Sfetescu
2 ani si 3 luni
Buna ziua! Eu sunt o mamica fericita care a avut cel de-al treilea copil si datorita dr. Ion Ionut Adrian. In urma incompetentei unei doctorite din Spitalul Universitar am ramas fara o trompa si cealalta mi-a fost taiata si legata. Dumneaei mi le-ar fi scos pe amandoua dar a vegheat Bunul Dumnezeu si am nascut prin cezariana cu un rezident musulman, care a respectat religia sa. Potrivit acesteia, legarea trompelor este un mare pacat la care rezidentul nu a vrut sa fie partas. Din pacate nu-i cunosc numele. Cert e ca doctorita dupa ce m-a vazut la controlul de 6 sapt, dupa nastere, m-a anuntat ca nu mai am trompe deoarece le-a scos.Sunt crestin-ortodoxa si intrucat nu mai aveam liniste, ajutata de preotul Pomohaci Cristian care m-a incurajat sa merg la analize am descoperit ca mai aveam o trompa, cam ciuntita ce-i drept, dar functionala. Dr Ion Basca a fost cel care mi l-a recomandat pe dr. Ion Ionut Adrian. Cu ajutorul dr.Ion Ionut,care a avut multa rabdare si ingaduinta, am acum o fetita frumoasa si sanatoasa de 3 ani. MULTUMESC FRUMOS!
Nela
Nela
2 ani si 4 luni
Este un om exceptional , un profesionist de inalta clasa , indiferent ca ai probleme obstetricale sau ginecologice.Cand te adresezi domnului doctor , stii ca esti pe miini bune ,pune suflet , stiinta si multa munca in tot ceea ce face. D-zeu sa-l aiba in paza pe dinsul si familia !
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Ion Ionut Adrian


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea


Toate campurile sunt obligatorii

62 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Ion Ionut Adrian

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. PANAIT SARBU (GIULESTI)
Adresa: Calea Giulesti, nr. 5, sector 6, Bucuresti.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK