Dr. Ghinda Emilia
Medic specialist in Ecografie obstretica-ginecologie Ginecologie-Obstetrica
Medic la Maternitatea BUCUR (sub jurisdictia Spitalului Sf. IOAN)
Adresa: Str. Intre Garle nr. 10
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti

11 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
maria
maria
5 ani si 2 luni
Am nascut acum 11 ani cu dna. Doctor Ghinda, pe care n-o voi uita vreodata. Am cunoscut umilinta. Am fost macelarita, am o taietura verticala de aprox. 16 cm, operatia nu mi s-a inchis dupa 3 luni, am stat in travaliu 12 ore...am sunat-o toata noaptea si-mi spunea ca ia un taxi si vine in jup***ate de ora...a venit la 9 dimineata...de la 12 noaptea...am nascut la 12:30 ziua...nu a trecut dupa operatie pe la mine...ce sa mai zic...si acum ma doare...ranile sufletesti inca nu au trecut. Nu pot sa iert...nu pot sa uit...
Nicole
Nicole
5 ani si 8 luni
Aceasta doamna da dovada de o atitudine dezechilibrata total! Nu se pune problema nici macar de o discutie normala cu dansa,ce sa mai zic de rezolvarea unei probleme..
andreea b
andreea b
6 ani si 2 luni
Eu am nascut acum un an cu dansa si sunt foarte multumita.operatia este mica aproape ca nici nu se mai vede.este fffff.buna.Eu nu am avut prob.cu sarcina si tot ce o intrebam imi rsp.si explica.Cat despre tarif presupun ca ai fost la la clinica unde lucreaza si trebuie sa platesti consultatia nu iti incaseaza ea bani.Atat ca nu rsp.la tel.trebuie sa insisti.Eu sunt f.multumita de ea o recomand cu incredere.
Valentina
Valentina
6 ani si 7 luni

Astazi am fost prima oara la dr. Ghinda pentru un consult pentru o sarcina incipienta. In speranta ca alti pacienti nu vor apela la serviciile acestui doctor incompetent, afirm cu tarie ca dr. Ghinda Emilia nu este capabila sa poarte o discutie pacient-doctor, nu stie sa asculte si ceea ce este cu adevarat revoltator este ca isi permite sa ia decizii in numele pacientului si sa ii ascunda informatii legate de starea de sanatate a fatului cu simpla explicatie ca "eu nu trebuie sa stiu si ca se va ocupa ea de tot". Consider ca mentalitatea d-nei doctor privind relatia pacient-doctor e cu adevarat comunista si neprofesionista. De asemenea, tarifele d-nei dr. Ghinda sunt ferm stabilite si comunicate inca inainte de a intra la consult!

Alina
Alina
8 ani si 2 luni
Dna dr.Ghinda este un medic extraordinar!este adevarat ca nu intotdeauna raspunde la telefon...insa are si dansa operatii,treburi...este si om pana la urma...insa imediat ce vede apelul,revine dansa cu telefon.este o femeie blanda si intelegatoare! Mergeti cu toata increderea la dansa!!!
nicol
nicol
8 ani si 9 luni
Un mic macelar, fara suflet. Asta era d.na doctor ( nu prea as vrea sa o numesc asa) acum 17 ani la sp. Coltea. 10 ore in timpul travaliului nu a interesat-o de mine, iar dimineata cand s-a trezit aproape ca nu mai era nevoie da dansa. Copilul mici probleme la nastere dupa asa chin, eu mari probleme, hematom cu abces la sutura, o mica interventie chirurgicala (de data asta de un adevarat medic ptr. ca pe d.na Ghinda nici nu a interesat-o), 10 zile spitalizare dupa nastere, probleme cateva luni. O amintire neplacuta si dureroasa, problema e ca vad ca nu sunt singura in cazul asta. Evit sa o reintalnesc.
barbu veronica
barbu veronica
8 ani si 10 luni
Si eu am auzit multe despre aceasta doamna, astaptant in sala de internari,si va rog sa ma crede-ti ca nu este adevarat.Eu am cunoscut-o acum 4 zile si mi-a facut o impresie buna ca doctor, are foarte multa experinta si stie sa vorbeasca cu bolnavi care o asculta si o inteleg.Sunt foarte multe persoane fara o pregatire in viata si atunci vin si spun despre x si y ca are ....sau face...sa fim seriosi.Niciodata nu o sa fie toata lumea multumita de un doctor, vor exista si nemultumiti, dar intr-o masura infima.ESTE UN DOCTOR FOARTE BUN SI MULTUMESC DOMNULUI CA AM INTALNIT-O
anca
anca
9 ani si 5 luni
dna. doctor ghinda este un medic care nu merita sa se numeasca doctor, este sub orice critica, isi bate joc de mamici, este o macelarita, face cezariana facand taietura de vertical de la buric pana jos, minim 15 cm. daca vreti sa nu ramaneti cu traume, evitati aceasta bestie cu chip de om. daca o suni noapte nu raspunde, e f agresiva si vulgara in limbaj. feriti-va
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Ghinda Emilia


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

11 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Medie
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Dr. Ghinda Emilia

Medic specialist in Ecografie obstretica-ginecologie Ginecologie-Obstetrica
Medic la Maternitatea BUCUR (sub jurisdictia Spitalului Sf. IOAN)
Adresa: Str. Intre Garle nr. 10

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter