Dr. GEORGE LUNGU
Medic specialist in ORL
Anais Medical Center Adresa: Bdul Aviatorilor Nr. 67, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: BUCURESTI
Fax: 4021.222.17.80
09 Iunie 2016

2 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Pacient Medicover
Pacient Medicover
1 ani si 6 luni
Un bun profesionist si unul dintre cei mai de omenie medici pe care i-am intalnit, o prezenta placuta si de incredere. Comunica foarte bine cu pacientul, il asculta, nu ii pune in discutie simptomele (cum fac alti medici incompetenti), iar daca acestea nu cedau la un tratament, continua investigatiile, schimba tratamentul, actioneaza ca un adevarat medic terapeut. Din aceasta perspectiva, pot sa spun si ca este un bun diagnostician, caci, desi eram in ape destul de tulburi cu simptomele pe care le prezentam, a intuit bine ca era vorba (si) de o nevralgie a unor nervi din zona ORL (pe langa alte consecinte ale unei boli cronice). Inainte de a pune acest diagnostic, a mers insa si pe alte piste pentru investigare, astfel incat diagnosticul pus sa fie unul de certitudine. In plus, are ceea ce este numit "mana usoara", din cat mi-am dat seama in urma endoscopiilor rinosinusale pe care le-am facut la dl. doctor (pentru mai mult, nu pot sa ma pronunt, pentru ca nu am avut si sper sa nu am niciodata nevoie). Un alt aspect laudabil: este dispus sa raspunda la intrebari si respecta pacientul, nu il tratateaza ca pe un obiect adus la reparat, ci ca pe un pacient venit la consultat, ca pe o fiinta umana dotata cu ratiune si vointa, capabila sa isi puna si sa puna intrebari, dornica sa stie ce se intampla cu propriul trup si capabila sa isi gestioneze viata. Doctorul Lungu discuta pe marginea a ceea ce ai studiat, daca este tangent problemei de sanatate abordate, raspunde la intrebari, ia in considerare pacientul, recunoscandu-i dreptul la autodeterminare in propria viata si statutul de fiinta rationala... Asta spre deosebire de alti medici, care cred ca, daca au absolvit medicina, sunt, de acum, vracii satului, iar pacientii veniti la ei - niste tampiti analfabeti, care nu trebuie sa se documenteze, nu trebuie sa intrebe, nu trebuie sa li se raspunda, nu trebuie sa stie nimic, ci doar sa se increada prosteste intr-un medic care considera ca le poate gestiona viata fara informare si acord prealabil. Dr. Lungu este amabil si respectuos; chiar daca debitezi enormitati, nu devine sarcastic... De asemenea, are o nespusa rabdare, ceea ce este apreciabil pentru persoanele a caror meserie implica relatii cu publicul (si, mai ales, cu unul mai mult sau mai putin bolnav). Asta si pentru ca, din cate mi-am dat seama, este si cu adevarat empatic (lucru iarasi destul de rar intalnit la medici). Si, in ultimul rand, dar nu ca trasatura neimportanta sau mai putin marcanta la domnul doctor - este modest. Prin urmare, pot sa spun ca este un medic bun - bun de consultat si de recomandat.
Marius
Marius
5 ani si 7 luni
Penibil. A stat de vb cu nevastasa juma de ora la tel. S-a uitat in gura mea si m-a trimis acasa. 100RON. Am dureri si acum la 1 an dupa consult.E pe la Medicover acum. Evitati cat puteti.

Spune-ti parerea despre Dr. GEORGE LUNGU


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

2 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. GEORGE LUNGU

Medic specialist in ORL
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK