Dr. Elena Balmes
Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 317 06 07

5 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Constantin Elena
Constantin Elena
6 ani si 1 luni
Va transmit informatiile din 1989/1990 Mama a fost internata la Parhon in timpul Revolutiei,cand se tragea de pe acoperisurile spitalului.La sectia doamnei Balmes.Nu am avut nici o relatie,mama avea domiciliu in provincie.Nu i-a pretins bani sau alte foloase!S-a ocupat de ea de la prima consultatie:hipertiroidie.Acum mama nu mai este! A fost foarte multumita de serviciile dinsei.Eu mostenesc pe mama,am Hasimoto,gusa polinodulara.Ma bate gandul sa merg la dinsa.Nu am bani,sant pensionara.Poate nu s-a schimbat si este aceeasi doctorita cu daruire si pricepere din vechea perioada.Ar fi pacat ca Mariana,cea care a postat aici,sa aiba dreptate.
Cristina
Cristina
6 ani si 10 luni
E un medic Extraordinar. De 1 an jumate merg la dansa si acolo am intalnit oameni care merg la ea de 15-20 de ani si nu stiau cum sa ii multumeasca ptr tot ce a facut ptr ei. Sincer a fost singurul medic care mi- a acordat atentie si cu care am putut discuta tot ce vroiam sa aflu. Am mai fost la 2 medici care nu aveau timp decat sa primeasca atentiile iar glanda mea se ducea naibii. iar de bani .... Un medic trup si suflet pentru pacienti iar treaba cu bani..... Nici mcar nu vroia sa ii ia. Ptr mine e o minune.
Sofia Cojocaru Nicolae
Sofia Cojocaru
Nicolae

6 ani si 11 luni
Dr.Balmes este un mare profesionist,isi da interesul pentru bolnavi.Un medic care nu crede bolnavului invata degeaba medicina.Doamna Dr.este o mare exceptie fata de multi medici.Am cunoscut-o cand era medic secundar,specialist si am revazut-o in urma cu 12 ani .Era la fel de blanda,foarte bine pregatita,cu interes pentru bolnav.Ii multumesc foarte mult pentru consultatiile care mi le-a acordat dealungul anilor,acum sunt operata si sanaatoasa!!! imi cresc nepotul cu drag.Nici tensiune nu mai fac.
Gavriliuc Eva
Gavriliuc Eva
7 ani si 7 luni
Multa sanatate,fericire si viata lunga acestui medic minunat.Ii multumesc din suflet pt.constinciozitatea cu care ma trateaza.
mariana
mariana
7 ani si 7 luni
am fost pacienta ani de zile si cred ca nu o sa mai vad nicaieri atata ....disimulare. Se sta la usa de dimineata pana seara,caci ordinea intrarii in cabinet este direct proportionala cu plicul : Acum 6 ani era singurul medic ce impunea plata analizelor pacientiolr internati! Mi-a lasat un gust amar acest medic, sa nu mai spun ca nu mi-a dat nicio sansa sa am copii sau o viata normala dupa operatia de tiroida... si A GRESIT cu previziunile ! Sunt normala dupa o per de covalescenta mai mare, am ramas insarcinata, am nascut un copil NORMAL acum 4 ani, Ce sa mai zic? Ocoliti acest medic daca nu aveti BANI ! eu nu aveam.

Spune-ti parerea despre Dr. Elena Balmes


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

5 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Elena Balmes

Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.