7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Paraschiv Anca
Paraschiv Anca
10 luni si 11 zile
Si eu vin cu aprecieri la adresa D-nului Doctor, am nascut de 2 ori cu dansul prin cezariana, acum am 2 baieti mai si sanatosi, unul de 8 ani, unul de 5 ani. La prima sarcina, sub supravegherea altui doctor, s-au observat niste chisturi de plex coroid iar doctorul respectiv mi-a recomandat intreruperea sarcinii de urgenta. Fiind o sarcina mult dorita am inceput sa cautam informatii pe internet, la momentul respectiv, adica 2006, nu am gasit nimic in Romania, insa am gasit informatii in Franta si in America. Vazand din informatiile gasite ca nu este o problema asa de grava, am inceput sa cautam un ecografist bun si asa am ajuns la Dr. Herghelegiu care in urma unei ecografii amanuntite si minutioase ne-a explicat care este situatia. Acum baiatul meu are 8 ani, este sanatos si exista azi numai datorita Dr. Herghelegiu. Va multumesc D-nule Doctor Herghelegiu pentru asta!
dora
dora
1 ani si 11 luni
Despre dr.Herghelegiu pot spune numai de bine.Suntem responsabile pt.avorturile pe care le facem,nu putem da vina pe dr.ca nu putem duce sarcina la capat datorita ranilor ramase de la avort.Inca ceva despre dr.Herghlegiu ,nu sta la cafea si taclale cu pacientele,trateaza cu omenie si mult profesionalism.Ii sunt pacienta de 15 ani si ma rog pt.sanatatea dansului si a familiei.E usor sa improsti cu noroi fara sa te gandesti la partea ta de vina.
Nicoleta
Nicoleta
1 ani si 11 luni
Am nascut acum zece ani cu d-nul doctor si m-a ajutat foarte mult pe toata perioada sarcinii.Daca nu era dansul ,poate nici nu duceam sarcina pana la capat.Am avut probleme , am facut cerclaj. De atunci numai la dansul merg in fiecare an la control. Am foarte mare incredere . As recomanda cu toata increderea , este un foarte bun specialist .
mirela
mirela
2 ani si 1 luni
Nu pot sa cred nici acum cata incredere am avut in acest medic. Dupa 2 ani de investigatii, un col perforat posterior (de la un chiuretaj facut in anul 1991) si tratament am ramas insarcinata in februarie 2008. Nu a considerat ca e o realizare profesionala a domnului si era sceptic ca voi duce sarcina, insa nu imi explica de ce. "Sa lasam natura sa isi spuna cuvantul" asa spunea si eu nu mi-am dat seama ca el nu va ajuta natura cu nimic. Am sangerat la 7-8 sapt putin si mi-a dat Utrogestan, Acid folic, No-spa. La 12 saptamani s-a bucurat ca sarcina era ok si mi-a facut morfofetala. A spus ca nu mai am nici un fel de problema nu am restrictii, deplasari, serviciu. Eram in culmea fericirii insa sotul meu l-a intrebat daca nu prezint riscuri avand in vedere colul perforat "Nu ca este perfect inchis" ne vedem la 22 saptamani. I-am spus clar ca nu merg la alt medic, sa ma ia in evidenta sa nasc cu el la Euroclinic. La 20 saptamani orificiul posterior s-a deschis 3 cm si am pierdut lichid. Ajunsa la Herghelegiu mi-a spus "mergeti imediat la Polizu ca pana maine pierdeti sarcina. Acum nu mai pot sa va fac serclaj." Am pierdut sarcina dar nu asa usor cum imi spunea el, ci dupa 5 zile fara lichid amniotic cu cezariana. Nu va duceti la pomul laudat cu sacul! desi il recomanda multi colegi, domnul Herghelegiu nenoroceste femeile fara nici o remuscare! Acum am inteles ce inseamna "sa lasam natura sa isi spuna cuvantul" Prostia si increderea orbeasca m-au costat foarte mult. Acum am 40 ani si sanse minime de a mai obtine vreo sarcina si avea copii!
jidveiash
jidveiash
3 ani si 7 luni
Buna ziua,

As vrea sa va impartasesc ce-am patit ieri la o programare la domnul doctor Herghelegiu la clinica Sanador, in speranta ca nu vor pati si altii ca mine.

Mi-am facut o programare pentru o consultatie la dansul acum o luna pentru 19 octombrie la ora 6. Odata ajunsa acolo ieri am fost informata ca exista o intarziere de 30 de minute. Acele 30 de minute s-au transformat in 2 ore si jumatate.

Cand intr-un final mi-a venit randul si am intrat in cabinet am fost informata ca dansul nu consulta propriu-zis, executa doar ecografii trans-vaginale.S-a uitat pe 2 analize pe care le aveam cu mine si m-a expediat din cabinet in mai putin de 2 minute, sugerandu-mi sa ma duc la alt doctor din cadrul clinicii Sanador.

Partea cu adevarat deranjanta este ca nu a avut nici o jena sau retinere sa ma taxeze 150 lei pentru aceste 2 minute, care nu s-ar putea numi o consultatie din nici un punct de vedere.

Mai mult, programarile la dansul erau facute din 10 in 10 minute, va dati seama cata atentie le acorda pacientelor.
marusha
marusha
3 ani si 7 luni
Dupa 2 ani cotizatii, ecografii si tratament am ramas insarcinata, insa a uitat sa imi faca serclaj,asa ca am pierdut sarcina la 20 saptamani cu cezariana la Polizu.
Pentru asta NU II MULTUMESC DR HERGHELEGIU>>
buzulina
buzulina
3 ani si 6 luni
Si eu vin cu multumiri la adresa d-lui doctor.
Am fost operata de o tumora ovariana benigna in timp ce eram insarcinata in 13 saptamani de d-nul doctor Herghelegiu. Sarcina a mers mai departe fara probleme si am nascut in octombrie 2008 prin cezariana,un baietel sanatos. Si totul datorita d-lui doctor Herghelegiu, care m-a asigurat ca pot pastra sarcina desi trebuia neaparat sa fiu operata.
VA MULTUMESC!!!

Spune-ti parerea despre Dr. Doru Herghelegiu


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Schimba imaginea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Buna