Dr. Doina Dinu
Medic specialist in Oftalmologie
Medic la Spitalul clinic de urgente oftalmologice (fostul Spital ASCAR)
Adresa: Piata Alexandru Lahovari, nr. 1 (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.210.78.64

10 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Rodica Corneci
Rodica Corneci
1 ani si 1 luni
Merg la d-na dr. Dinu Doina de aproape 10 ani, de cand avea fiul meu mic 1 an si 6 luni. Intre timp am avut probleme si cu fiul cel mare. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa intregului personal de la cabinet.Ii multumesc doamnei doctor pentru tot, o adevarat profesionista!
Constantin Lilia
Constantin Lilia
1 ani si 1 luni
Am fost la doamna doctor Doina Dinu cu un baetel de 3 ani si 8 luni si am ramas dezamagita de graba de felul cum sunt tratati pacienti totul se face in viteza fara explicatii din partea domnei doctor lipsa de comunicare si abordare a unui copil mic, copilul este foarte cooperant de fel ,dezinfectia in cabinet este dezastruasa sa ales copilul cu o conjunctivita este o adevarata masinarie de facut bani acolo Nu va recomand sa va duceti cu copii mici;180 ron consultatia;in alta parte:50,70 ron 20 ocluzori 60ron in alta parte 20,30 ron ochelari lentile simple 280 ron in alta parte maxim 100 ron trageti concluzii!
Adela
Adela
1 ani si 8 luni
[...] am fost cu trimitere la spital ( pt copil de 3 ani lumate), dar aceasta madame nu poate vedea pacienti la spital, doar la cabinetul ei privat...bun, am facut 2 sedinte de exercitii ortoptice ( evident tot la ea la cabinet), am programat consultatie la cabinet, am ajuns la ora stabilita ...surpriza...claie peste gramada, timp estimat de asteptare cca 2 ore din care am stat 1 ora ( realizati cam cat a tinut rabdarea copilului la 3 ani jumatate...daca nu va zic eu...10 minute) dupa care in acea camera de asteptare a iesit o mamica cu sticluta de picaturi pe care trebuia sa le puna singura in ochii copilului...chestie ce mi-a pus capac si am plecat ( totusi pt ce era taxa de consultatie in valoare de 170 lei?) La prima tura de garda a madamei ne-am prezentat la spital, i-am explicat ca am asteptat 1 ora sa intru la o programare (PLATITA) si ca totusi copilul e prea mic sa reziste atata timp...raspuns: ORI LA MINE LA CABINET, ORI VA GASITI ALT MEDIC! [...] - comentariu moderat de Admin
livia
livia
1 ani si 12 luni
Eu am fost operata de doamna dr cand aveam 7ani,deci acum 23 de ani!A fost un mare succes si sunt convinsa ca reusita aceasta a doamnei mi-a schimbat viata!Cand m-a operat pe mine doamna dr era foarte tanara si foarte draguta,mama a umblat cu bani dupa dansa prin tot spitalul si nu avrut sa primeasca nimic! Eu ma duc si acum la dansa la control,la cabinetul particular,unde o consultatie costa enorm si nu include si reteta de ochelari!Reteta este gratis daca iti faci ochelarii la dansa la cabinet,daca nu te cost 85ron(atat era cand am fost eu ultima oara la dansa)! Eu nu am ce sa ii reprosez profesional dar uman s-a schimbat mult in timpul acestor ani de cand ii sunt pacienta,banii au schimbat-o enorm!Nici nu vreau sa stiu care ii este pretul pentru o operatie,nu cred ca o mai alearga parintii prin spital sa ii dea plicul!
cristina.cimp@gmail.com
cristina.cimp@gmail.
com

1 ani si 12 luni
Imi pare rau sa va spun, ca acum un numar de ani in urma, am ajuns la aceasta d-na doctor la recomandarea d-nei dr. Pop ,ca ar fi un oftamopediatru foarte bun.Veneam de la o destanta foarte mare de Bucuresti,eu si sotul meu,impreuna cu baiatul nostru (5 ani),iar dupa ce am stat o groaza de timp in sala de asteptare, doamna doctor ,mestecand guma,l-a consultat superficial(spunand ca nu poate mai mult ,deoarece copilul are nistagmus),apoi ``ne-a trantit `` sec un diagnostic sumbru ,``boala Leber``.Marturisesc ca atat mie cat si sotului meu ,ne-a fost foarte rau dupa ce am iesit din cabinet ,credeam ca vom ajunge la urgente(citisem despre aceasta boala intr-un tratat de oftalmologie).Din fericire , nu s-a confirmat acest diagnostic,dar eu am suferit o depresie groaznica timp de mai multe luni dupa aceea.Ma gandeam ca un medic pediatru are totusi rabdare si are abilitatea de a lucra cu cei mici.Si cei cu probleme mai delicate de vedere au nevoie de tratament si atentie, mai ales ca sunt contra cost.I-am povestit unui alt domn doctor atitudinea d-nei Dinu,iar dumnealui mi-a zis urmatoarea sintagma``siti, e usor de aruncat piatra in balta si mai greu de scos``.
andreea
andreea
2 ani si 2 zile
Am 24 de ani, si acum 19 ani am fost operata de strabism la ambii ochi de catre doamna Dinu,si nu am avut nici o pb,operatia a fost un succes,si ii multumesc pt asta . MULT SUCCESC TUTUROR SI FITI OPTIMISTI....CONTEAZA!
angi
angi
2 ani si 11 zile
am un baietel de 5 ani iar acum 2 ani am fost la 2 consultatii la D-na Dr Dinu si pot spune ca nu a dat dovada de rabdare si de cooperare cu nu copil de varsta lui, iar ca si referinte pt prisme ne-a dat ceva gresit, pe care copilul le-a purtat timp de 1 an, nu mai spun ca la consultaie avea pretentia ca un copil de 2 ani si jumatate sa recunoasca literele de la panou! O recoman cu incredere si caldura pe D-na dr Andreea Ciubotariu de la Infosan
Ion Eugen Chirila
Ion Eugen Chirila
2 ani si 1 luni
Toata stima si consideratia pentru Dna. Dr. Doina Dinu. De doua ori mi-a fost de un mare ajutor. Dar foarte greu se poate aunge la dansa. Cu stima I.E.Chirila.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Doina Dinu


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Schimba imaginea

Toate campurile sunt obligatorii

10 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Medie
Dotare
   Buna

Dr. Doina Dinu

Medic specialist in Oftalmologie
Medic la Spitalul clinic de urgente oftalmologice (fostul Spital ASCAR)
Adresa: Piata Alexandru Lahovari, nr. 1