Dr. Denisa Hodarnescu
Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 317 06 07

4 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Ramona
Ramona
4 ani si 8 luni
Am ajuns la dansa dintr-o intamplare. Nu pot sa spun ca sunt nemultumita, insa partea cu programarea ma lasa rece. Data trecuta cand am fost la ea (fara programare, doamnele de la fisier mintind ca nu exista acest concept la Parhon), dansa mi-a dat nr ei de tel pentru a vorbi cu ea si a ma programa data viitoare cand vin la control. Am sunat-o si cand i-am zis ca vreau sa ma programeze, mi-a zis ca pur si simplu sa vin intr-o zi, cand vreau eu. Cand am intrebat la ce ora si daca imi face programare, mi-a zis sa vin "pe la 10-11, ca de dimineata este prea aglomerat". Practic mi-a dat doar un hint, sa vin mai tarziu dar programare propriu-zisa nu face, sau cel putin nu pentru mine. Poate doar pentru cei pe care ii cunoaste foarte bine ?
Diana
Diana
5 ani si 10 luni
Cate laudee! Eu am fost la dansa din cauza hiperhidrozei si hirsutismului in principal si am ramas profund DEZAMAGITA! La mine e foarte vizibil faptul ca transpir ca un cal si arat ca o maimuta si dansa m-a dat practic afara din cabinet in maxim 2 minute, mi-a zis ca transpiratia e pe fond de stres, si ca nu e par pe corp, e puf! Incredibil! Nu am crezut ca un doctor poate trata un pacient cu atata indiferenta. Nu a avut nici un interes sa ma ajute. M-a rezolvat cu calciu, si sanatate.
VALENTINA
VALENTINA
5 ani si 11 luni
Foarte bun medic , cu experienta si un om deosebit. Mergeti cu toata increderea la dansa. Tel:02131172041 interior 149. Va raspunde centrala spitalului,formati la indicatiile date interiorul si d-na doctor face programarea.
Sabina
Sabina
5 ani si 11 luni
Dna Dr. Hodarnescu este un om EXCEPTIONAL,un bun profesionist cu vasta experienta,rabdator si un bun ascultator. O ADEVARATA DOAMNA,un medic cum mai rar gasesti, care te alina atunci cand ai nevoie si noi pacientii avem nevoie si de alinare pe langa medicatie. Recomand cu toata responsabilitatea acest medic de mare incredere. "HAINELE TE FAC DOMN,SUFLETUL TE FACE OM"- i se potriveste foarte bine dnei doctor Hodarnescu.

Spune-ti parerea despre Dr. Denisa Hodarnescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

4 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Denisa Hodarnescu

Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Institutul de endocrinologie C. I. PARHON
Adresa: Bd. Aviatorilor nr. 34

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter