Dr. Cristian Mihailescu
Medic specialist in Medicina interna
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10 (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 334.71.64

8 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
cristina
cristina
12 luni si 0 zile
Ma asteptam la mai mult de la el, cand am fost acum 2 ani mi-a fost de ajutor pt pb.pe care le-am acuzat atunci. De cand are cabinet nu poti sa te duci la spital, pentru ca te cheama la cabinet, pe mine ma doare piciorul si in partea dreapta si dl.dr. m-a trimis sa fac analize pentru colon , care costa numai 150 de lei 1 analiza, analizele au iesit bune adica limitele erau intre 50 si 200 ca valori , mie mi-a iesit 53 si dl.dr. a spus ca nu sunt bune ca sa le mai fac inca o data la acelasi laborator, pentru ca daca iesea 52 era bine dar asa a iesit analiza prost , deci oameni buni intre 50 si 200 este o limita foarte larga, intelegeam daca imi iesea 150, 180 , sa ma duc sa le refac dar la 53 chiar asa de creduli ne crede, ca sa nu zic atceva. Si alt aspect [...] , si eu stiu ca la a 2-a consultatie cand te duci cu analize iti da reteta nu mai tb. sa platesti , dar nu dl. dr. mi-a luat iar banii , dupa care dumnealui pleaca din tara pt. 1 saptamana si zice sa iau nu stiu ce medicament, piciorul ma doare ingrozitor , mai iau cate un piafen ca medicamentele prescrise nu au nici un efect. In cazul asta oameni buni ce credeti , eu cred ca ar trebui sa imi dea banii inapoi si pe cele 2 consultatii si pe analizele facute degeaba nu credeti?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ce exista astfel de oameni numai sa ne ia baniiiii,?de ce platim asigurari medicale?!!!!!!!!!!Pacat ca sunt astfel de doctori. Si ma rog daca tot l-ati laudat ca un mare diagnostician , sa stiti ca este mai mult pe ghicite toata treaba.
alexandra
alexandra
1 ani si 27 zile
medic pentru familie.
Radu Alexianu
Radu Alexianu
1 ani si 6 luni
..Dl dr. Cristian Mihailescu...diagnostician de exceptie si medic de cert profesionalism,cu fler unic si spirit superior...onoreaza cu o lumina proprie ,cu omenie si dedicatie singulara,medicina roamaneasca contemporana . Ma bucur ca exista un medic atat de atasat de profesie , de pacient,cu empatie si o atat de omeneasca compasiune. Modest OMAGIU din partea lui Radu Alexianu,care i-a fost pacient ,beneficind de cel mai pretios ajutor..si tratamentul cel mai avizat..!
Alina Chiriac
Alina Chiriac
1 ani si 6 luni
Un diagnostician de exceptie! Felicitari si mii de multumiri!
DariaC
DariaC
1 ani si 6 luni
Pentru domnul doctor nu iti ajung cuvintele ca sa poti sa ii multumesti cat este de profesionalist , omenos si popular . SANATATE MAXIMA
cristiana
cristiana
1 ani si 6 luni
m-am grabit cu aprecierea la prima vedere iti ia ochii cu o amabilitate iesita din comun la a doua consultatie lucrurile se schimba.Domnul doctor nu mai e asa dragut primeste doar analizelele facute la laboratorul de la care el primeste comision altele nu sunt DUPA CUM ZICE EL si te expediaza imediat. O Mare dezamagire PACAT LA INCEPUT PAREA DE TREABA.PREA BUN TOTUSI SA FIE ADEVARAT!
busu333
busu333
1 ani si 6 luni
Foarte slab pregatit, a shimbat tratamentul unui pacient care a fost prescris de celebrii cardiologi Butusina Marian si Gabriel Cristian.A auzit cumva de chirurgul cardiolog Iancu Mocanu?Acestia DA cardiologi!!!Feriti-va de el oameni buni!!!
cristiana
cristiana
1 ani si 6 luni
un doctor deosebit tanar si destept i-a salvat viata tatalui meu.este extrem de natural si profesionist.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Cristian Mihailescu


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Schimba imaginea

Toate campurile sunt obligatorii

8 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Cristian Mihailescu

Medic specialist in Medicina interna
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10