Dr. Constantin Marius Catana
Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12 (vezi pe harta)
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021.334.73.50

66 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
GIURCA Luminita
GIURCA Luminita
2 luni si 17 zile
9 Mai 2015, o zi in care in icoana sufletului meu a apàrut imaginea Dr Catana. Este o persoanà cu o frumusete si o noblete fizica si moralà cum rar se mai intalnesc in ziua de azi. Un medic care respectà pacientul si ii acordà increderea necesarà de a trece peste orice interventie chirurgicala oricat de riscantà si de grea ar fi (in cazul meu, mi-a fost scoasà o tumoare intraduralà, extramedularà intre T2 si T8 de 14 centrimetrii intr-o interventie care a durat 8 ore). Cuvintele sunt mici si greu de gàsit pentru a ajunge la inàltimea realizarilor Dr Catana. Và recomand tuturor sà apelati cu cea mai mare incredere la serviciile Dr Catana si sà ignorati comentariile negative pentru cà sunt cu siguranta facute de persoane care nu l-au cunoscut.
alexandra
alexandra
4 luni si 24 zile
este un medic exemplar..cum ar trebui sa fie toti
Pangratie Ane-Marie
Pangratie Ane-Marie
10 luni si 22 zile
un om extraordinar multumesc lui d-zeu si domnului doctor neurochirurg catana marius mi-a dat viata zile de bucurie si fericire acum sint in italia sicilia oras siracusa casatorita cu un om bun care imi vrea binele multumesc domnu doctor d-zeu sa va de-a multa sanatate fericire la intreaga familie
Elena Suvagau
Elena Suvagau
1 ani si 2 zile
Un medic extraordinar. Un om deosebit. Am fost operata acum 4 luni de dnul dr. Catana. Este adevarat ca am suferit o interventie deloc usoara, o hernie cervicala la C3-C4. La cateva ore dupa operatie am avut un nefericit incident... am facut un hematom. Am fost readusa la VIATA de domnul doctor (pentru ca ma sufocam am intrat in stare de inconstienta). Imi place sa spun ca acest OM m-a salvat de 2 ori intr-o zi. Recuperarea mea nu a fost usoara, dar fiecare om are sensibilitatile lui, a mea a fost coloana.... Imi pare rau ca se scriu lucruri urate.... Eu ma simt foarte bine, am revenit la viata mea de dinainte, merg la servici, totul este absolut ok. VA MULTUMESC ! MULTA SANATATE SI DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA !
Marius
Marius
1 ani si 16 zile
Dl doctor Marius Catana a operato ieri pe prietena mea, operatie care a durat mai mult de 8 ore. A fost diagnosticata cu tumora intramedulara cervicala foarte mare, de 12 cm. Totul a decurs ok si operatia a fost un real succes. Sincer nu am cuvinte sa-i multumesc dlui Catana, este un doctor extraordinar, isi iubeste meseria si o face din placerea de a ajuta oameni aflati in suferinta. Este un om deosebit, vorbeste frumos, iti inspira incredere, sincer nu am mai intalnit pana acum o asemenea persoana. Va multumim din suflet domnul doctor si multumim lui Dumnezeu ca exista oameni ca dumneavoastra.
Vali C
Vali C
1 ani si 2 luni
Am avut o interventie chirurgicala pentru hernie L5-S1 in urma cu 2 saptamani. Evolutia postoperatorie este favorabila si, in acest moment, ma simt bine, nu mai am dureri pe picior iar amorteala de la talpa dispare incet, incet. Dl. Catana este un profesionist si il recomand.
ana maria
ana maria
1 ani si 2 luni
E cel mai bun doctor!!
Andrei Chirescu
Andrei Chirescu
1 ani si 2 luni
Am 25 de ani, iar anul trecut (2013) in Iunie am avut un accident la box. Dupa RMN la doctor Diana Fatoi de la Euromedic, am avut diagnostic Hernie de disc L5-S1 cu fragment migrat. Am consultat 8 medici, atat neurochirurgi cat si neurologi. 3 dintre acestia, mi-au furnizat date importante. Dupa acumularea de informatii am vrut sa ma operez in strainatate, nici nu voiam sa aud de Romania (din cauza unei experiente anterioare cu o alta problema). M-am interesat in Germania, America si Paris de variante iar pentru mine (din cauza fragmentului migrat) operatia cea mai potrivita era discectomie laparoscopic. M-am interesat ce materiale si ustensile se folosesc in cele 3 tari si am fost surprins sa aflu ca si la noi se folosesc aceleasi. M-am operat la Marius Catana, deoarece toti doctorii m-au trimis la el. Acuma, dupa aproape un an, sunt ca nou. Fac sport de contact si orice altfel de exercitiu ca inainte de hernie. Mentionez ca am ascultat cu strictete sfaturile doctorului Catana (chiar si cele 3 sapt de repaus la pat). Pe mine acest doctor m-a salvat complet, cand toti ceilalti imi explicau cu ce sechele o sa raman. Sa-i dea Dumnezeu sanatate sa-i salveze si pe ceilalti. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, puteti sa ma contactati la: 0741555601. Mi-as fi dorit sa vorbesc cu cineva care a trecut prin aceasta experienta dar n-am avut ocazia inainte sa ma operez. Multa sanatate!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Constantin Marius Catana


Vei fi notificat pe mail ori de cate ori cineva adauga o noua parere

 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea


Toate campurile sunt obligatorii

66 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Dr. Constantin Marius Catana

Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK