Dr. Catalin Vasile Caraus
Medic specialist in Oftalmologie

11 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Fernea Anamaria
Fernea Anamaria
3 ani si 11 luni
Probabil ca in particular la cabinet si la preturile oferite de el este impecabil
Bogdan
Bogdan
4 ani si 10 zile
Am avut tangenta cu domnul doctor Caraus Catalin dupa o plaga foarte serioasa la ochi. S-a comportat impecabil cu mine si toate solutiile si sfaturile sale au fost foarte bune. A facut tot ce a fost posibil, ac***a in vedere tehnica de care dispune clinica de oftalmologie din Cluj.Timp de mai bine de un an de zile m-a consultat saptamanal doar pentru a se asigura ca evolutia este inspre vindecare. Este totusi posibil sa nu tolereze p***aa si tupeul. Umorul si optimismul dansului m-au ajutat.
Alina
Alina
4 ani si 1 luni
Am ajuns la aceasta Clinica de Oftamologie a doua oara pentru aceeasi problema increzatoare ca de aceasta data voi fi ajutata sa ma fac bine. Doamnele asistente au fost foarte dragute, m-au ascultat si m-au rugat sa-l astept pe dl. doctor. M-am bup***aat ca sunt singura pacienta si nu va trebui sa astept mult. Dar am asteptat. D-na asistenta s-a dus dupa vreo 10 min. sa-l cheme din nou. Dupa alte cateva minute a aparut si dl doctor Carus Catalin. A intrat si a spus care este urgenta, eu chiar nu inteleg care este urgenta neasteptand sa afle motivul pentru care ma aflu acolo. Am dorit sa-i spun ce mi s-a intamplat dar nu a avut rabdare sa ma asculte. S-a uitat superficial la ochiul meu. In fine, mi-a spus sa-mi spal ochiul cu un sampon de copii si mi-a scris niste picaturi. Nu a ezitat sa-mi vorbeasca in continuare ironic. Mi-am cerut scuze ca am indraznit sa-l deranjez (era ora 21.30 si era medic de garda). Oricum a reusit sa ma lase fara cuvinte. Mai fusesem la camera de garda si la alte sectii dar nu mi s-a mai vorbit asa. In fine, cel putin tratamentul sa fie bun. Mi-am cumparat picaturile prescrise si le-am aplicat conform cu cea ce mi-a spus doctorul Caraus. M-am trezit noaptea cu durere la ochi. M-am speriat cand m-am uitat in oglinda:ochiul imi era foarte umflat. Sunt profund dezamagita de acesta atitudine si lipsa de profesionalism. Sunt convinsa ca acest doctor nu este deloc afectat ba chiar foarte mandru de el.
Halatiu Florin
Halatiu Florin
4 ani si 1 luni
Un arrogant care se crede undeva sus, deasupra tuturor - iar cind indraznesti sa-i tulburi "inaltimile" se comporta EXECRABIL! Da. Am avut ghinionul de a fi "consultat" (mult spus!) de acest individ si subscriu parerilor care-l considera departe de a fi considerat medic.
Runcan Laurentiu
Runcan Laurentiu
5 ani si 1 luni
Domnul Dr.Caraus Catalin si colaboratorii au dat dovada de profesionalism si multa intelegere in rezolvarea afctiunii mele.
Ioan - Cluj
Ioan - Cluj
5 ani si 2 luni
Un medic foarte bun si atent. recomand!
cornelia-alba-iulia
cornelia-alba-iulia
5 ani si 8 luni
am fost operata de Dl dr. Caraus - de cataracta- si sint foarte multumita-este un medic riguros si foarte bun profesionist-normal ca in timpul operatiei trebuie sa respecti ce ti se spune(lucreaza pe ochi)- nu am decit sa-i multumesc pentru ca -vad foarte bine - si n-am simtit nici un disconfort la ochi dupa operatie
Cristi-Zalau
Cristi-Zalau
6 ani si 1 luni
Dl.dr.Caraus a raspuns solicitarii de a-mi consulta baiatul in varsta de 10 ani cu foarte mare disponibilitate.Comportamentul domnului doctor a fost impecabil .Nu am dacat sa-i adresez multumiri!Multa putere de munca!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Dr. Catalin Vasile Caraus


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

11 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Dr. Catalin Vasile Caraus

Medic specialist in Oftalmologie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter