Dr. Catalin Dumitrescu
Medic specialist in Chirurgie ortopedica pediatrica (infantila)
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.312.79.38

5 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21560350174
Utilizator2156035017
4

1 ani si 3 luni
Am ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu in regim de urgenta, pentru ca baietelul meu si-a fracturat cotul. De garda era domnul doctor Dumitrescu si am fost asigurata ca este unul dintre cei mai buni doctori. Profesional, nu am ce sa ii reprosez, totul a dep***as in parametrii normali. In schimb la capitolul comunicare cu parintii lasa foarte mult de dorit. Este un medic arogant si zeflemitor, care raspunde in 2 peri sau deloc si care nu mi-a dat nici o informatie in privinta operatiilor (2 operatii in dep***as de 2 luni) sau tratamentului post-operator. Daca nu erau medicii rezidenti, ar fi trebuit sa ma milogesc de el sa aflu ce se va intampla, s-a intamplat sau urmeaza sa se intample cu copilul meu intr-un spital de stat, intr-un sistem pentru care noi contribuim. Sper ca medicii rezidenti sa invete ce au de invatat de la el si sa ramana la fel de empatici si mai departe.
cobianu raducu florentin
cobianu raducu
florentin

8 ani si 7 luni
dr.catalin dumitrescu este cel mai bun doctor.mie mia salvat piciorul de la un accident de tractor care era foarte grav.cu ajutorul lui pot sa merg din nou.si ii multumesc din tot sufletu.si nul voi uita niciodata.multa sanatate din partea mea.cobianu raducu florentin
Dan
Dan
9 ani si 11 luni
Buna seara, Am si eu o parere despre D-nul dr. dumitrescu catalin. In iunie 2009 fata noastra in varsta de4 ani si-a luxat glezna piciorului drept la Fagaras in vacanta la rude. Copilul a fost dus la spital in Brasov unde i s-a imobilizat piciorul in gips. Dupa 2 saptamani venim la Bup***aesti sa scoatem gipsul la Camera De Garda de la Spitalul Grigore Alexandrescu unde era de garda dr. dumitrescu, care savura o tigara in interiorul cabinetului de pediatrie ( dupa cum scrie prin toate spitalele fumatul este interzis ). Am aratat trimiterea de la Spitalul din Brasov si apoi a venit replica magica a doctorului:" tre sa mergeti la ala care ati fost de urgenta". Toata situatia s-a rezolvat a doua zi cand a fost de garda o Doctorita Stagiara care nu a avut nici o problema sa consulte glezna fetei. In AUGUST 2010 fata noastra cade la Gradinita si isi fractureaza mana, mergem repede la Spitalul Grigore Alexandrescu la CAMERA DE GARDA ORTOPEDIE unde era D-na DR. Raluca Damean, i se pune mana in gips pentru 2 saptamani, toate bune si frumoase. Peste 2 saptamani merge sotia cu fata la Spitalul Grigore Alexandrescu la CAMERA DE GARDA ORTOPEDIE unde era dr. dumitrescu care le spune sa vina la D-na DR. Raluca Damean pentru ca nu e treaba lui sa vada de pacientii altora, nuici macar nu a consultat mana fetei. in jurul orei 20:30 am ajuns acasa de la munca si ce sa vezi gipsul tot pe mana fetei. Ne urcam in masina si mergem din nou la Spitalul Grigore Alexandrescu la CAMERA DE GARDA ORTOPEDIE unde era de garda tot dr. dumitrescu care fuma in cabinet si viziona la TV un meci. L-am rugat sa consulte fata si atunci mi-a replicat :"da ce ba tu esti doctor; aici fac ce vreau eu". Atunci am scos copilil din cabinet dupa care am revenit sa ii transmit ca eu nu merg la servici sa ii tin pe acesti doctori paraziti in functie. Asa ca petru acest"medic" as inventa eu niste stele: -impresie generala: se comperta ca la spitalul masii -disponibilitate: idupa ce se termina meciul -comunicare:eu sunt seful si fac ce vreau -eficiebta:0 -incredere: ura -tratamente: doar cu spaga -tarife: stabilite de nasul sau MANAGERUL Spitalului Grigore Alexandrescu Sanatate ca e mai buna decat toate.
Poenaru Mirela
Poenaru Mirela
10 ani si 3 luni
Buna ziua. Am o fetita de 9 luni care s-a nascut cu varus equin congenital bilateral. Dupa 6 luni de sedinte de ghips picioarele s-au indreptat dar le-am lasat libere,cu ghetute speciale,si picioarele au recidivat fiind nevoita sa ma facem inca 2 sedinte de ghips pentru a le indrepta din nou. Daca ati putea sa-mi spuneti ce as putea sa fac pentru ca piciorusele sa ramana drepte si sa nu mai fie nevoie de ghpis. Mentionez ca mi-ati fost recomandat de domnul doctor Marius Uscatu si ca noi suntem din Timisoara. V-as trimite si niste fotografii dar aici nu am cum sa le atasez. Va multumesc anticipat si sper din tot sufletul sa-mi puteti da un sfat.
giulia vesa
giulia vesa
11 ani si 5 luni
stip***a doamna Dumitrescu Catalina... am primit un raspuns la una din pb mele legate de vedere si mi scriati ca nu atiti din ce oras sunt ca sa imi recomandati un medic... nu stiam cum altfel sa iau legatura cu dvs asa ca am decis sa va scriu din nou:) mentionez ca sunt din Oradea, iar in cazul in care ma puteti insper un medic specialist v as fi foarte recunoscatoare... va multumesc mult inca o data, o zi fantastica... ah... si Paste Fericit pe week end;)

Spune-ti parerea despre Dr. Catalin Dumitrescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

5 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Medie
Dotare
   Buna

Dr. Catalin Dumitrescu

Medic specialist in Chirurgie ortopedica pediatrica (infantila)
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.