Dr. Andorina Sosin
Medic specialist in Medicina de familie

4 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Gabi
Gabi
3 ani si 6 luni
Aceasta d-na Doctor, este lipsita total de profesionalism, de demnitate profesionala si mai ales de calitati esentiale in lucrul cu oamenii.... compasiune, respect. Se afunda interminabil si fara rost in subiecte si justificari ce tin de anumite proceduri si limite din sistemul medical, interpretate oricum excesiv si exclusiv pentru propriul confort si interes, devine agresiva si total lipsita de logica in ceea ce spune, daca este intrerupta, se contrazice singura in argumente, devine lipsita de un minim respect fata de pacient, se intoarce cu spatele si vorbeste...exceleaza in a-si bate joc de oameni, este inumana. NU RECOMAND aceasta d-na doctor...mergeti oriunde in alta parte!! Exista doctori profesionisti, umani, competenti. D-na Sosin NU este printre ei! DE EVITAT!
Romeo L.
Romeo L.
5 ani si 16 zile
[...] Greseste foarte des completarea retetelor, repede pacientii (copii), fica mea a refuzat sa mai mearga la cabinetul doamnei doctor fapt care m-a determinat sa apelez la serviciile altui medic de familie. Nu o recomand.
gim
gim
6 ani si 7 luni
Nici eu nu o recomand. Exact la fel am patit si eu ca si Ana V.
in plus cand am plecat la alt medic de familie am solicitat fisele medicale sau copii si nu numai ca m-a refuzat dar m-a si tratat foarte urat -tipete, scandal parca ceream ceva de pomana.
NU O RECOMAND.
anamaria_v
anamaria_v
6 ani si 7 luni
Nu o recomand, deoarece: 1. Este disponibila DOAR in orele de program (daca ai venit cu 10 min mai devreme sau mai tarziu in afara programului-GATA). 2.Da tratament cu antibiotice pentru orice rosu in gat, sau chiar daca iti p***age nasul. 3. E ursuza si daca nu faci ca ea sau mai ceri parerea altui medic in afara de cel recomandat de ea, face urat.deci...NU O RECOMAND!

Spune-ti parerea despre Dr. Andorina Sosin


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

4 pacienti si-au
spus parerea

Foarte slaba
Statistici medic:
Disponibilitate
   Foarte slaba
Comunicare
   Foarte slaba
Pregatire
   Foarte slaba
Atitudine
   Foarte slaba
Dotare
   Foarte slaba

Dr. Andorina Sosin

Medic specialist in Medicina de familie
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK